in , , ,

Knettergekke minister: ondanks hogere energiekosten, zorgkosten, btw en huren kunnen mensen er nog steeds op vooruitgaan

Het kabinet heeft zich te stellig uitgelaten rond de toename van de energierekening. Dat zei minister Eric Wiebes (Economische Zaken en Klimaat) vanmiddag in de Tweede Kamer. Het is volgens hem echter te vroeg om te concluderen dat mensen er dus ook niet op vooruit gaan.

In tegenstelling tot wat het kabinet claimt, betalen Nederlanders dit jaar wel degelijk fors meer voor gas en licht, bleek dit weekend uit berekening van het CBS. Een gemiddeld huishouden is bijna 2100 kwijt: 334 euro meer dan vorig jaar.

Hij benadrukt dat het Centraal Planbureau (CPB) op dit moment bekijkt of de koopkrachtplaatjes die met Prinsjesdag bekendgemaakt zijn bijgesteld moeten worden. Het kan best zo zijn dat mensen, ondanks de tegenslag rond , er nog altijd op vooruit gaan dit jaar.

,,Het leven bestaat uit meer dan energie’’, aldus Wiebes, die verwacht dat de hogere energiekosten wegvallen tegenover andere kosten die lager dan verwacht uitpakken.

Lees verder bij de bron: AD.nl

We worden geregeerd door idioten…

: “iedereen gaat er in koopkracht op vooruit, en iedereen gaat minder betalen” (video). ….geen bestrijder van nepnieuws, maar Verspreider!!


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Succes mensen: Helft Nederlandse schuld (dat is 925 miljard) moet worden afbetaald binnen 5 jaar

ABN Amro, ING en Rabobank lenen miljarden aan bedrijven beticht van corruptie