in , , ,

Knettergekke minister: ondanks hogere energiekosten, zorgkosten, btw en huren kunnen mensen er nog steeds op vooruitgaan

Het kabinet heeft zich te stellig uitgelaten rond de toename van de energierekening. Dat zei minister Eric Wiebes (Economische Zaken en ) vanmiddag in de Tweede Kamer. Het is volgens hem echter te vroeg om te concluderen dat mensen er dus ook niet op vooruit gaan.

In tegenstelling tot wat het kabinet claimt, betalen Nederlanders dit jaar wel degelijk fors meer voor gas en licht, bleek dit weekend uit berekening van het CBS. Een gemiddeld huishouden is bijna 2100 euro kwijt: 334 euro meer dan vorig jaar.

Hij benadrukt dat het  (CPB) op dit moment bekijkt of de koopkrachtplaatjes die met Prinsjesdag bekendgemaakt zijn bijgesteld moeten worden. Het kan best zo zijn dat mensen, ondanks de tegenslag rond energie, er nog altijd op vooruit gaan dit jaar.

,,Het leven bestaat uit meer dan energie’’, aldus Wiebes, die verwacht dat de hogere energiekosten wegvallen tegenover andere kosten die lager dan verwacht uitpakken.

Lees verder bij de bron: AD.nl

We worden geregeerd door idioten…

D66: “iedereen gaat er in op vooruit, en iedereen gaat minder betalen” (video). ….geen bestrijder van nepnieuws, maar Verspreider!!


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
NL = NWO GIdsland
2 jaren geleden

De belastingdruk in Nederland behoort tot de hoogste ter wereld. Vergeet de meevallers onmiddellijk want in NL bestaan geen meevallers. Er is alleen een vangnet aan de onderkant niet uit solidariteit maar alleen om te weten tot hoe ver je de burgers kunt melken en zonder dat de bevolking massaal in opstand komt.
Meer dan 85 % van ons bruto inkomsten gaat in een of andere vorm als belasting naar de overheid. Dan weet je toch met 100 % zekerheid dat er iets heel erg fout is in dit land !!!!! NL is gidsland voor de Nieuwe Wereldorde … dus zeg maar de reclamefolder. Dit land dat stijf staat van de regels en heffingen met overal betaald parkeren en afvalpas bij de vuilcontainer en camera’s op iedere hoek van de straat. Dit is het model zoals de NWO moet gaan worden …. NL is dood en doodziek …

Tieske666
2 jaren geleden

Mensen moeten niet zo zeuren, gewoon de verhogingen betalen.
Iedereen wist en weet dat de VVD,PvdA,D’66,cu,CDA,GL enz de boel enorm belazeren.
Lekker weer gaan stemmen op deze klimaat debielen.
Dan kan je je laatste tien euro ook nog inleveren.

De mensen vragen er ook zelf om en heb er ook geen medelijden meer mee.
Allemaal gaan huilen op internet hoe erg het allemaal wel niet is.

Succes mensen: Helft Nederlandse schuld (dat is 925 miljard) moet worden afbetaald binnen 5 jaar

ABN Amro, ING en Rabobank lenen miljarden aan bedrijven beticht van corruptie