in , , ,

Knettergekke Paus Franciscus eist “New World Order” voor “bestuur” van natiestaten

Paus Franciscus eist dringend de vorming van een globaal regerende rechtscompetentie om te garanderen dat de natiestaten de dictaten van de moeten opvolgen, en bekritiseert tegelijkertijd nationalisme, grensmuren en de wil tot van de natiestaten.

Sinds paus Franciscus in 2013 onder zeer onrechtmatige omstandigheden aan de macht kwam, heeft hij van zijn wens naar een wereldregering geen geheim gemaakt.

Dit werd afgelopen donderdag duidelijk in zijn eis naar een wereldregering tijdens een toespraak voor de leden van de Pauselijke Academie van Sociale Wetenschappen in het Apostolische paleis.

In zijn tot nu toe meest directe eis naar een globaal heersend orgaan eiste Franciscus de vorming van een nieuw “supranationaal, juridisch ingesteld orgaan” dat de natiestaten legaal regeren en de doelen van de VN voor duurzame ontwikkeling (bevolkingscontrole) en diens draconische richtlijnen betreffende klimaatverandering moet doordrukken.

De plenaire zitting droeg de naam “Natie, staat, natiestaat” en bevatte sprekers uit het romanisme, die eisten dat alle natiestaten door een globale wereldregering geregeerd worden. Tot de sprekers behoorden Hans Joachim Schellnhuber, een marxistische en Duitse klimatoloog, die beweerde dat het wereldklimaat zonder globale regulering onherroepelijk beschadigd zou kunnen worden, en kardinaal Walter Kasper, die sprak over sociale gerechtigheid.

Franciscus beweerde dat deze wereldregering noodzakelijk zou zijn om het welzijn van de en het “algemeen welzijn” te garanderen.

Verder zei hij:

Lees verder bij de bron: E.J. Bron

Photo by Gene Hunt


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Nederlandse aardbeien vol gif, tot aan blaren in de mond aan toe bij opeten

Ombudsman Pensioenen heeft veel meer klachten nodig