in , , ,

Kom nu in actie!! Petitie: geef Rutte & Co geen toestemming voor de Verklaring van Marrakesh

geralt / Pixabay

Beste Nederlander, realiseer de van het volgende: Kabinet Rutte 3 is er niet voor u, dit betreft uiteraard een gecoördineerd en ogenschijnlijk zeer succesvol EU initiatief om gestructureerd vele miljoenen Afrikanen de EU en Nederland binnen te halen. Met volledige participatie van de NL overheid.

De EU en NL Overheid zijn er niet voor u of het beschermen van uw belangen. En als je echt niet wil, als migrant, hoef je ook nooit meer terug.

Het beschermen van de Nederlandse samenleving, veiligheid en economie – maar dan volledig anders. Kabinet Rutte 3 brengt immer meer . Maar wel: in het geheim, omdat u het kennelijk niet mag weten.

Begin van deze maand kwamen in  te Marokko 58 Europese en Afrikaanse landen samen om te overleggen over kwesties als migratie en ontwikkeling. Hieruit kwam een politieke verklaring, die vol staat met informatie die een aardige indicatie geeft van de plannen op gebied van de immigratie van Afrikanen naar Europa.

Het belangrijkste om hiervan dit onthouden is dat men wederom de keuze herhaalt dat massale legale immigratie plaats móet vinden. Enkel Hongarije stond op voor de Europeanen en weigerde dit te ondertekenen, België en Nederland hebben wel ingestemd.

In plaats van Europa te verdedigen tegen de ongewenste instroom van mensen van buiten het continent, hebben onze politici dus hele andere plannen. Men meldt dat gezocht dient te worden naar aangepaste en gecoördineerde antwoorden om de migratiestromen in al hun aspecten te beheren.

Dat de tekst de vrucht is van lange onderhandelen waarbij ook de burgermaatschappij en internationale organisaties zoals de IOM, de VN-organisatie voor migratie, en de speciale gezant van de VN-secretaris-generaal, Louise Arbour, betrokken waren.

Uit de verklaring;

Het actieplan voorziet concrete engagementen “om de positieve impact van de legale migratie op de ontwikkeling te versterken” door goede praktijken uit te wisselen die de landen in staat moeten stellen om de profielen van hun diaspora te kennen, de kosten voor internationale geldtransfers te verminderen en de ondersteuning van ondernemerschap en productieve investeringen door jongeren uit de Afrikaanse diaspora.

Vice-Premier Hugo de Jonge weet niet wat Marrakesh migratiepact is, heeft er zelfs nog nooit van gehoord!

Geen toestemming voor de Verklaring van Marrakesh

petitie tegen de gedwongen import van miljoenen mensen via het zogenaamde ‘Mondiaal pact voor veilige, ordelijke en reguliere migratie’ oftewel ‘De Verklaring van Marrakesh’.

Wij

Burgers van Nederland

constateren

  • wij geven GEEN toestemming voor het ondertekenen en uitvoeren van de Marrakesh-verklaring
  • dit gebeurt en gebeurde zonder mandaat van de bevolking en
  • dat dit derhalve ongrondwettelijk is!

en verzoeken

  • onmiddellijke stopzetting van medewerking aan dit ‘verdrag’ en
  • opzegging van alle “lopende verdragen” (zoals Resolutie van Straatsburg (1975), Verklaring van Barcelona (1995), A common immigration policy for Europe (2008) wegens opgedrongen immigratie door de EU en VN).

Teken hier

 

En ga me niet vertellen dat het fearmongering is, want vandaag de dag:

Zoals “Welt-Online” en “Breitbart” berichten, heeft ongeveer 42% van de kinderen jonger dan 6 jaar
in het westen van Duitsland een migratieachtergrond.


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

En weer miljarden EU-belastinggeld weggegooid: Opslag van CO2 werkt niet

Cruciaal platform ZorgDomein verkocht, zit je dan met je e-health. Monopolist gecreëerd die zorg alleen maar duurder maakt