in

Kom ook! Zondag 11 Oktober: Manifestatie Save the children / tegen kindermisbruik en stop de PNVD

20200921 151753 0000

11 Oktober is er een manifestatie bij monument het Visservrouwtje op Scheveningen tegen kindermisbruik en de PNVD georganiseerd door moeders en lotgenoten van misbruik onder de naam Save The Children /Stop PNVD.

Onze intentie is de PNVD te stoppen een platform te hebben om bewustwording te creëren voor de normalisering van pedofilie en het falende systeem die pedofielen beter beschermd dan slachtoffers.
Dit doen wij door op deze dag overlevenden van kindermisbruik en/of hun familie hun persoonlijke verhaal te laten delen.

Tientallen overlevenden van misbruik zullen hun persoonlijke verhaal doe

Een aantal verhalen zijn bekend en in de media belicht, denk aan het schrijnende verhaal van de moeder van Lisa, ook zijn er overlevenden die hebben meegewerkt hebben met het Argos Onderzoek naar ritueel misbruik die hun verhaal delen. Daarbij veel individuele persoonlijke verhalen van slachtoffers van pedofielen, ook vanuit hulpverlening zal er gesproken worden .

Bikers Ride Out

Onafhankelijk is er een bikers ride out georganiseerd die zal eindigen op Scheveningen, meerdere groepen en individuele bikers hebben zich aangesloten .Met behulp van de bikers, zal er een mooie ceremonie plaatsvinden waarbij de bikers een symbolische bescherming zullen vormen, de slachtoffers zullen met brieven aan hun daders tussen de bikers doorlopen om deze brieven vervolgens in een vuurton te gooien waar deze op afloop verbrand zullen worden.

Collectief van ondernemers in Scheveningen steunt actie van Save The Children / Stop de PNVD

Een collectief van horeca ondernemers in Scheveningen steunt onze manifestatie , gezamenlijk sponseren ze een reclame vliegtuig die over de zee en Scheveningen zal vliegen met de tekst : Stop kindermisbruik / Stop de PNVD

TV Netwerk RT Dutch zal de die dag live verslag doen

Contactgegevens organisatie:
Naam organisatie

Save The Children / Stop PNVD
FB: Save The Children/ Stop PNVD-
https://www.facebook.com/Savethechildrenstoppnvd/

Gegevens contactpersoon:
Nathalie : 06 188 366 13

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
52e9d3474f5ba414f1dc8460962a3f7f1d37d8f8525771497d297cd1944b 640 corona vaccin

Farmaceuten willen dat overheden (u dus) garant staan bij bijwerkingen vaccins

fail 1560499005 e1587482093347

Nederlandse defensiewapens via omstreden deal verkocht aan tussenhandelaar