in ,

KomPlot 2: Theatervoorstelling van George van Houts over 9/11 en andere complotten

KomPlot 2 is een prima vervolg voorstelling van George van Houts over en een aantal andere complotten. De voorstelling staat voornamelijk in het teken van 9/11, en is een vervolg op George's eerste voorstelling ‘KomPlot' (welke je hier kan vinden).

Deze twee voorstellingen zullen voor de fervente complotdenkers die al jarenlang zich verdiept hebben in deze materie waarschijnlijk niet veel nieuwe informatie bevatten.

Daar gaat het echter ook niet om wat mij betreft. Deze twee voorstellingen kan je namelijk aan een ieder laten zien, omdat het niet meteen veel te ver gaat voor mensen die zich nog niet in deze materie hebben verdiept.

Deze twee voorstellingen, die ook los van elkaar bekeken kunnen worden, zetten mensen aan om hun vermogen om logisch te kunnen nadenken uit de kast te halen en te gebruiken.

Lees verder bij de bron: Indigo Revolution


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Afghaanse asielzoeker uit Kerkrade was baas van beruchte gruwelgevangenis

Onderzoek buitenlandse beïnvloeding islamitische instellingen: VN moet Nederland op vingers tikken wegens racisme