in , ,

Komt er een bank speciaal voor ambtenaren met lagere kosten en een aantrekkelijkere rente?

Het zou zomaar kunnen dat we volgend jaar in een bank hebben speciaal voor ambtenaren. Bij deze Ambtenarenbank is het alleen mogelijk voor ambtenaren om klant te worden.

Bij Ambtenarenbank kunnen ambtenaren, tegen lagere kosten en een aantrekkelijkere , hun bankzaken regelen zoals bij andere handelsbanken (online via computer of mobiel, maar ook op de traditionele manier).

Een groep belanghebbenden is op dit moment de mogelijkheden aan het onderzoeken voor de oprichting van “De Ambtenaren Voorschotbank”. Een voorschotbank is een financieringsmaatschappij gespecialiseerd in consumentenkrediet.

Om een bank te beginnen is er een vergunning nodig van De Nederlandsche Bank. Marktpartijen hebben tegen de ACM gezegd dat de onzekerheid tijdens de procedure en de afhoudende instelling van hen terughoudend maakt een vergunning aan te vragen. De ACM vindt daarom dat het vergunningsstelsel van DNB geëvalueerd en aangepast moet worden.

via Bank Nieuws

Foto via 401(K) 2013


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

België; Politie wil niet meer gefilmd worden en krijgt steun van de Privacycommissie

Nieuwsuur tegen van Rijn :´In gelul kun je niet wonen´, zowaar een regerings-kritische oprisping