in ,

Komt er een oorlog aan? Alle Amerikaanse militaire bases wereldwijd naar DEFCON 3 opgeschaald?!

De paraatheid op alle Amerikaanse militaire bases wereldwijd is naar DEFCON 3 opgeschaald. Dat gebeurde eerder tijdens de Cubacrisis in 1962, De Yom Kippuroorlog in 1973 en tijdens de van .

Tijdens DEFCON 3 mogen de marine en luchtmacht aanvallen uitvoeren. Bronnen in Washington zouden hebben bevestigd dat er nog deze week een militaire operatie tegen een of meerdere Iraanse doelwitten zal worden gestart.

Amerikaanse specialisten zouden in en Saudi Arabië resten van Iraanse kruisraketten hebben aangetroffen. De Saudische olieraffinaderij in Abqaiq zou niet door drones, maar zeker 10 kruisraketten zijn geraakt.

Volgens onbevestigde berichten zou de Saudische luchtafweer slechts één projectiel hebben weten te onderscheppen.

De reparaties op de getroffen raffinaderij gaan volgens Saudi Arabië mogelijk maanden duren. De olieprijzen toonden bij het openen van de markten een record explosie van bijna 20%, waarna de koersen weer wat daalden.

‘Locked and loaded’

twitterde gisteren dat de strijdkrachten ‘locked and loaded’ zijn, maar dat hij wacht op bevestiging uit Riyadh. Zodra de Saudische heersers eveneens officieel als schuldige aanwijzen, dan kan de feitelijk niets anders meer dan op korte termijn een vergeldingsaanval uitvoeren. Die zal vermoedelijk gericht zijn tegen Iraanse olie installaties, al is niet uit te sluiten dat ook bases van de Revolutionaire Garde op de korrel zullen worden genomen.

Raketaanvallen op Saudi Arabië en

Analisten zijn bang dat Iran zal terugslaan met nieuwe raketaanvallen op Saudi Arabië, maar wellicht ook op Israël. Waarschijnlijk is dat de reden dat Israël vandaag het aan grenzende luchtruim heeft gesloten.

De afgelopen maanden zijn er regelmatig aanwijzingen en uitspraken geweest die wijzen op een aanstaande grote oorlog tussen Israël en ….

Lees verder bij de bron: Xandernieuws

Photo by Manuel Cernuda


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Stop de Rothschilds: het is genoeg geweest
1 jaar geleden

Het is de hoogste tijd dat de burgers van deze wereld hun leiders aan de kant schuiven en de verantwoordelijke partijen oppakken, aansprakelijk stellen voor alle schade (ook die uit het verleden van WWI en WWII) en aan de kant schuiven. Oorlogen zijn nog nooit gevoerd in het belang van de burgers maar het waren altijd de burgers die niet alleen financieel de schade betaalden maar ook nog eens de oorlog voerden en daarbij het leven lieten. De geschiedenis van de afgelopen hondenden jaren leert dat het de banken zijn die oorlogen uitlokken voor eigen gewin. Met name de Rothschilds zijn berucht en het is een schande dat deze schoften nog steeds niet zijn opgepakt.
Van de EU en instituten als de VN is niets te verwachten. Sterker : zij zijn het probleem !

Het is tijd dat de burgers gaan afrekenen met de Rothschilds. Het moet afgelopen zijn. De ellende aangedaan aan mensen is niet te beschrijven en het moet stoppen.

Leo
1 jaar geleden

Die snor heett er een paar vergeten

frank
1 jaar geleden

MISTER SNOR WAARSCHUWDE HIER VOOR

Dst Ratten volk is moordllustig

Kabinet wil statushouders (ook wel ingenieurs, chirurgen en apothekers) interesseren in werken aan het spoor

Rusland installeert S-400 luchtverdedigingssystemen in Noordpoolgebied, alvast voordat Amerikaanse agressie toeneemt