in , , ,

Koning Joris heeft dit land in ijzeren greep

In de beleving van veel Nederlanders zijn wij het land waar dingen gebeuren zoals het hoort en zijn het altijd andere landen waar dingen spelen zoals corruptie en propaganda.

Terwijl, als je werkelijk zaken onder de loep neemt, dit land behoort tot de meest corrupte landen ter wereld. Om over propaganda nog maar te zwijgen.

is niet alleen op vele fronten corrupt, het is dat ook op essentiële gebieden zoals de rechtspraak. En nergens wordt dat duidelijker dan in het geval van Joris Demmink, voormalig Secretaris Generaal van Justitie en .

Het verhaal Demmink zal de geschiedenisboeken ingaan als het begin van de totale ineenstorting van de maatschappij in dit land, omdat hieruit blijkt dat de pijlers van dit land, de rechtspraak en democratische politiek, beiden volkomen corrupt zijn.

Doorsnee mensen zullen zich afvragen hoe het kan dat iedere keer die Joris Demmink weer in het nieuws komt en er dan vervolgens weer helemaal niets gebeurt?

De verklaring is eenvoudig, schokkend en duidelijk als je het volgende leest:

Harm Nanne Brouwer heeft een indrukwekkende staat van dienst. Bedrijfsjurist bij Philips, rechter Roermond, hoofdofficier van Friesland, rechtbankpresident Utrecht, voorzitter van het College Procureurs-Generaal (topman van het OM), rechter en nu de voorzitter van de Commissie van Toezicht betreffende de Inlichtingen- en Veiligheidsdiensten ()

Harm's carrière is een toonbeeld van stuivertje wisselen tussen het OM en de rechterlijke macht. Harm heeft dus overal vriendjes, zowel onder rechters en (hoofd)officieren van Justitie. Dat de rechterlijke macht “onafhankelijk” van het OM is, is dus maar een fabel, die alleen al bewezen wordt door de carrière van Harm. De grootste vriend van Harm is Joris Demmink. Aan Joris heeft Harm zijn glorieuze carrière grotendeels te danken. Joris is namelijk nog een grotere meneer dan Harm. Hij is de voormalige secretaris-generaal van Justitie. Dan ben je de baas van het ministerie van Justitie én het OM. Je benoemt rechters en hoofdofficieren van Justitie en hebt een dikke vinger in de pap over wie je “baas op papier” wordt, ofwel de minister van Justitie. Want je moet er als secretaris-generaal wel van op aan kunnen dat jouw baas op papier jouw vuile was binnenhoudt. Dat hebben ze dan ook allemaal keurig gedaan, van Piet Hein Donner tot Ernst Hirsch Ballin tot Ivo Opstelten. Joris voelt zich zo machtig dat hij tegen onderdanen zegt: Ik ben de wet!

Bovenstaande is afkomstig uit een artikel, geschreven door Wim Dankbaar, waarin hij verder zegt:

Maar behalve dat Joris (denkt dat hij) de wet is, is hij ook een “vette pedofiel”, die maar niet van minderjarige “lekkere jongetjes” kan afblijven, net zoals zijn ex collega Joost Tonino. De kwalificatie “vette pedofiel” is overigens een citaat van journaliste Mylene de la Haye. Zij zegt ook dat “heel ” dat weet. Maar heel Den Haag doet er niets aan. Toch gek als je bedenkt dat heel NL op zijn achterste poten staat over Benno L. en Robert M. Dat Joris de wet is klopt dus wel, want als hij lekkere jongetjes verkracht, kan hij er blijkbaar voor zorgen dat hij niet vervolgd wordt.

Als u denkt dat dat alles is, heeft u het mis. Want hoe zijn Harm en Joris nu zulke goede maatjes geworden? Welnu, de reden is dat zij partners in crime zijn. Samen hebben zij geregeld dat de moordenaars van Marianne Vaatstra een heimelijke vrijgeleide kregen. Ja, de brute verkrachters en keeldoorsnijdende moordenaars van Marianne Vaatstra zijn door Joris en Harm nog hetzelfde weekend stiekem afgevoerd. Anderen zijn met rust gelaten om een veilig heenkomen naar Irak te zoeken. Dan begrijpt u ook dat Harm als OM baas nooit iets deed om de aangiftes van verkrachting tegen Joris te onderzoeken.

Dit kan toch niet waar zijn? Dit is toch absurd? Nou, die vraag moet in feite aan Joris en Harm gesteld worden. En dat is ook gedaan. Dit was het antwoord:

Geachte heer Dankbaar,

De heer Brouwer zal niet reageren op uw e-mail.

Vriendelijke groet,

Hilde Bos

Secretaris CTIVD

Bovenstaande is ook de reden dat Ivo Opstelten, voormalig Minister van Justitie en Veiligheid, zo stellig kan verklaren dat er ook nooit iets aangetoond zal worden.

https://youtu.be/6xWghZIaqphttps://youtu.be/14QoXWiw1SY

Deze beerput gaat nog verder, veel verder. Want, deze beerput heeft ook alles te maken met het feit dat niet weet in welke bochten hij zich moet wringen om aan de hete adem van de Turken in z'n nek te ontkomen.

Zoals wij eerder schreven:

Turkije schijnt in het bezit te zijn van spijkerhard bewijs dat Demmink zich in Turkije schuldig maakte aan het misbruiken van minderjarigen. Dit materiaal schijnt door Turkije gebruikt te zijn om Nederland ertoe te dwingen de Turken een plezier te doen en de Koerdische zakenman het zwijgen op te leggen. (Baybasin).

In zowat alle aspecten van onze samenleving kom je de Demmink doofpot tegen. Politici die als de dood zijn om ook maar iets over Demmink te zeggen, want dat zou weleens het einde van hun carriere kunnen betekenen.

Zoals de man die de Nederlandse bevolking het Associatieverdrag met Oekraïne door de strot probeert te rammen, Bilderberger Alexander Pechtold. Een man die niet op zijn mondje is gevallen, behalve als het over Demmink gaat.

Joris Demmink weet teveel van te veel belangrijke landgenoten. Als Demmink ooit zijn mond zou open doen dan zou dit het einde betekenen van de Nederlandse rechtstaat, of wat er nog van over is.

Van de moord op Marianne Vaatstra tot het ten koste van alles te vriend houden van Turkije. Overal kom je als een spin in het web Joris Demmink tegen.
De man die in dit land nooit veroordeeld zal worden.

Of er zou een revolutie moeten komen.

Lees verder bij de Bron: Niburu.co


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

IS houdt seksslavinnen ‘beschikbaar’ met anticonceptiemiddelen

Doe mee: Stop dokter Corrie