in

Koningin Maxima pleit voor digitaal identiteitsbewijs

Koningin Maxima geeft op 21 oktober een toespraak bij het evenement ‘Inclusive Digital ID for a Resilient Recovery from COVID-19’, oftewel een ‘inclusief digitaal identiteitsbewijs voor een veerkrachtig herstel van Covid-19′.

Het gaat om een initiatief van de Wereldbank Groep.

De Rijksvoorlichtingsdienst kondigt aan:

Identiteitsbewijzen zijn van belang om mensen toegang te kunnen geven tot officiële financiële diensten.

Volgens de Wereldbank kunnen wereldwijd circa een miljard mensen hun identiteit niet bewijzen omdat zij geen geldig paspoort of identiteitsbewijs hebben. Miljoenen anderen hebben wel een identiteitsbewijs, maar deze kan niet op geldigheid gecontroleerd worden.

Koningin Máxima gaat in haar toespraak onder meer in op hoe digitale identiteitsbewijzen kunnen bijdragen aan veilige toegang tot financiële diensten als een bank- of spaarrekening, verzekeringen, leningen of pensioenen en het belang hiervan voor economisch herstel voor landen in de context van de coronacrisis.

In april vorig jaar gaf koningin Maxima ook al een toespraak over het ontwikkelen en digitale identiteitsbewijzen.

Bill Gates

Wat steekt hierachter? In januari 2019, enkele maanden voordat Maxima haar speech hield, stelde miljardair Bill Gates voor om burgers op grote schaal te laten volgen door de overheid. Hij schreef op zijn blog Gates Notes:

Lees verder bij de bron: Ninefornews


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Wilma de Jong-Schobbe
4 maanden geleden

Gaat deze Gatesh**r ons nu ook al de wetten stellen, die nepkoningin.

Ster
4 maanden geleden

Ik ken ouderen die niet eens digitaal zijn, jammer of niet? Ik hoop dat ze minstens de 100 halen in hun eigen huis. En nee, spaar ze en laten ze zo analoog blijven. Ik pleit ook voor een analoog paspoort die – als ik het goed hebt – 10 jaar geldig is. Wel is een nichtje slechts 1 jaar en ik weet niet in wat wereld zij terecht komt en gaar leven. Het moet zo snel mogelijk weer normaal zijn… Gelukkig geloof ik in de bijbel, dat biedt perspectief in deze door satans geleide wereld, nog even, maar ik weet niet hoelang.. Grijpt de Allerhoogste in. We zitten in de verdrukking, maar het kan nog erger worden. Mensen die onvruchtbaar zijn geworden bv, niet omdat ze te oud zijn, maar door iets anders. Onvruchtbaar door te verkeerd eten en of door een injectie, maar dat is al langer zo, ik denk minstens 15 tot 20 jaar.. door een injectie in bepaalde gebieden. En waar het eindigt? De Allerhoogste zal uiteindelijk versneld ingrijpen omdat anders geen mens gered blijft.

scherpschutter1943
4 maanden geleden

Uw god zal niet ingrijpen. Waarom niet? Omdat uw God niet bestaat. U zal het helemaal zelf moeten doen. Sterkte

Aan welke kant staat Maxima?
4 maanden geleden

Wat gaan we nu krijgen? Gaat Maxima zich met politiek bemoeien en dan ook nog met een onderwerp dat naar NIeuwe Wereld Orde riekt? We weten dat de Wereldbank en de UN, WHO, WEF, IMF corrupt zijn en Maxima volgt in het spoor van haar vader die niet minder was dan een moordenaar.
We weten van UN Agenda 21 en Agenda 2030 die de wereldbevolking onder het motto van sustainability willen terugbrengen naar 500 miljoen mensen. Is dat wat Maxima bepleit ? En wil ze dat bereiken met vaccins waardoor mensen onvruchtbaar worden ? Precies zoals Bill Gates predikt ?

Het CV is een bio wapen ingezet door de elite tegen de burgers met de bedoeling een trans humanistische fascistische wereldregering te vormen onder leiding van de banken en grote multinationals. Zeg maar een soort communistisch China met een oppermachtig polit bureau.

Ik geloof overigens dat we eerst nog een ander probleem moeten oplossen en dat is dat het koningshuis NL is ontvlucht direct bij aanvang van WWII en daardoor haar rechten op de troon heeft verspeeld en dat ene Bernard een NAZI spion was. Los dat de huidige Oranjes bastaarden zijn …

scherpschutter1943
4 maanden geleden

Tussen de regels door maakt maxima de weg vrij tot het chippen van de burgers, zoals nu al bij honden en katten gebeurt. Volgende fase zal zijn dat, wanneer het chippen bij mensen geaccepteerd is men middels het 5g net (met op alles waar maar kan) antennes worden geplaatst die voortdurend registtreren wie, waar is. (Dat gebeurt nu al met google op de smartphone maar nog niet verplicht). Maxima zal vanuit haar thuisland aan deze methodes van de junta gewend zijn maar ik protesteer er tegen dat zij dat in nederland promoot. Wie zou haar dit soort zaken hebben ingefluisterd?

Weer 5 nieuwe ruimterotsen op weg naar aarde, mysterieuze nieuwe ‘minimaan’ is geïdentificeerd

Een gure coronawinter staat voor de deur