in ,

Krakerswalhalla Amsterdam maakt panden veilig voor krakers/inbrekers op kosten eigenaar

Amsterdam de gekste!

geralt / Pixabay

Nu de -waanzin hoogtij viert in prijs ik mezelf dat ik één van de 16 miljoen Nederlanders ben die níét in dat volkomen bezopen gesticht hoeft te wonen.

Kleine bloemlezing uit de bizarre strapatsen van Amsterdam in alleen al de afgelopen maand:

Een school die banden met terroristen onderhoudt mag uitbreiden, Amsterdamse ambtenaren moeten op “white privilege”-cursus, de Dam wordt gedoogd als openbare jodenhaatplaats, transgenders krijgen gratis ID-kaarten en de burgemeester overlegt alleen met moslims, anderen zijn niet welkom.

Vandaag een nieuwe pagina voor het dossier van het krankzinnige Amsterdam: de gemeente knapt gekraakte panden op voor de krakers:

Eerst werd de verbouwing al stopgezet nadat de buren hadden geklaagd over aanstaand getimmer en geboor, terwijl de gemeente zelf een bouwvergunning had afgegeven en vol lof was. Vervolgens werd niet ingegrepen toen krakers van dat oponthoud profiteerden en zich in het gebouw vestigden.

Tandenknarsend moest eigenaar Dusco Last accepteren dat hij niet aan de slag kon. De gemeente mocht dat echter wel. „Sterker”, zegt de eigenaar „het stadsdeel Oost had al een aannemer geregeld om mijn pand te stempelen, dat betekent dat er stutpalen onder zouden worden gezet om het veiliger te maken voor de krakers. Ik zou de kosten daarvan…..

Lees verder bij de bron: De Dagelijkse Standaard


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Internetgeneratie sloopt het klimaat, stoot meer CO2 uit dan totale vliegverkeer

NVWA moet exacte vindplaats tijgermug bekendmaken, experts vrezen dat de exoot hier blijft