in , , ,

Krankjorum: fiasco Belastingdienst met vertrekregeling kost belastingbetaler inmiddels al 540 MILJOEN

De miljoenen verslindende vertrekregeling van de blijkt nog meer te gaan kosten. Ook medewerkers die al een voorschot hadden genomen op hun en afscheid hadden genomen, hebben recht op een zak geld.

De vertrekregeling was zó ruim, dat zelfs mensen die richting hun pensioendatum al onbetaald verlof hadden opgenomen, recht hebben op een vertrekpremie.

De Belastingdienst moet ook aan hen tienduizenden ’s per persoon overmaken. En dat terwijl de gewraakte regeling al honderden miljoenen ’s kostte, waarbij er ook veel te veel goede krachten vertrokken.

De schade kan voor de fiscus nog groter uitvallen, want er zijn nog vijf soortgelijke zaken onder de rechter.

Lees verder bij de bron: Telegraaf.nl

Waar de één tienduizenden euro’s per persoon krijgen. En andere vertrekkende medewerkers tonnen meekrijgen.

De Belastingdienst heeft zelf geen geld. Het is een overheidsinstantie. Iedere euro die de Belastingdienst uitgeeft is dan ook van de belastingbetaler. Jij en ik betalen de vertrekpremie’s.


Wil jij, mij meehelpen om de mensen te informeren?!
Dat kan door berichten te delen of een donatie te doen die ik weer herinvesteer.

Tikkie | iDeal | PayPal

Rapporteren

Wat denk je?

0 points
Upvote Downvote

Één reactie

Laat een reactie achter
 1. Kan iemand inzicht geven of de belastingen in Nederland daadwerkelijk allemaal in NL blijven.
  Het is namelijk niet voor te stellen.

  Los van mogelijke afdracht aan het vaticaan (kleine letter want deze criminele organisatie verdient geen hoofdletter). Het is bekend dat de criminele Rothschild bank afdwingt dat NL een staatsschuld aanhoudt waarover rente moet worden betaald. Terwijl het geld van de Rotschilds farctioneel geld is … dus gratis geprint geld waarover reeel geld rente moet worden betaald.
  Dat zelfde geld kan de overheid dus ook bij mij lenen (als ik datzelfde privilege van fractionele reserve mag gebruiken). Ik hoef ook niet bezorgd te zijn want als ik in de problemen kom dan springt de overheid alsnog bij door de schuld bij de burgers te verhalen.
  U denkt dat ik dit verzin? Was het maar zo !!!

  Uit berichten uit de VS blijkt dat de VS tot op de dag van vandaag een kolonie van de UK is en dat de VS belastingen afdraagt aan de Crown in Londen en aan het Vaticaan.
  Het zou me helemaal niets verbazen dat NL ook belasting afdraagt aan het Vaticaan (de meest criminele bende die je maar kunt bedenken).

  Kan iemand daar iets meer over melden?

Iedereen heeft er iets over te zeggen, jij ook?

Waar moet het heen? Zonder schurft hoor je er niet bij als Leidse student

Al het wegenbelastinggeld ten spijt: ‘Merwedebrug is op haar na ingestort, nipt ontsnapt aan een ramp’