Krankzinnig: bomen kappen, over de hele wereld verschepen, verbranden en dat is zogenaamd ‘duurzaam’

eloneo / Pixabay

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. Wereld geregeerd door satan ... schreef:

    We leven in 2019 en we gaan terug in technologie naar het jaar nul met windmolens en zonnecellen …. en nu zelfs met hout verbranden. Inderdaad volledig krankzinnig. Nergens in de geschiedenis gingen de technische ontwikkelingen zo snel als de afgelopen eeuw …. En zouden de wetenschappers en ingenieurs dan niet een energie centrale kunnen bouwen die grote hoeveelheden energie op een veilige, duurzame manier zouden kunnen produceren? De werkelijkheid is dat die centrales en batterijen al lang zijn ontwikkeld en door defensie worden gebruikt. Er zijn plenty ontwerpen gemaakt en duizenden patenten van werkbare constructies ingediend …. Alleen wordt dat alles weggehouden door criminele organisaties achter de schermen zoals de Illuminati en organisaties als de SSP. Organsaties die oorlogen uitlokken met false flag operaties en die zelfde organsaties die achter de rampen met Chernobyl; en Fukushima zaten …

    Dit nieuws zul je alleen niet op TV en niet in de reguliere dagbladen lezen want de elite heeft een andere strategie namelijk om de mensheid te vernietigen. Er is heel veel gaande achter de schermen en veel kan op internet worden gevonden. Zoek en je zult vinden !!!!
    Wordt wakker !

  2. Sander schreef:

    Mee eens, energie zou veel simpeler opgewekt kunnen worden dan met windmolens en zonnepanelen die kankerverwekkende energie produceert. Voor die windmolens moet mooie stukjes natuur wijken zoals dat nu ook op ons eiland geplandt is.

Heb jij er iets over te zeggen?