in ,

Krankzinnige idioterie die corona maatregelen

Ik heb even hulp nodig, want ik begrijp iets niet. Per 1 juli mogen de hoeren sexwerkers weer hun gang gaan, onbeperkt, elk standje is toegestaan. Ben blij voor die jongens en meiden, echt waar.

Per 1 juli mogen we weer met z´n allen in de auto, maakt niet uit met wie. We mochten al met z´n allen hutje mutje in het vliegtuig. Maar op straat moeten we 1,5 meter afstand houden.

Op een terras mogen we niet staan, want dat is levensgevaarlijk. En ook mogen we in de horeca, in het theater etc. niet binnen 1,5 meter van elkaar komen.

Dus ik vlieg met 300 vreemden naar Schiphol, pik daar 3 vreemde mensen op met de auto waarmee we naar de hoeren gaan, we steken ons plassertje in elk gat wat we tegenkomen, en als we na afloop een biertje willen gaan drinken, moeten we 1,5 meter uit elkaar gaan ZITTEN.

Heb ik het nu verkeerd of hebben we in beleidsmakers met een …..

Lees verder bij de bron: E.J. Bron


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Wilma
8 maanden geleden

Zo is het wel, dus het is duidelijk een hoax die hele corona, puur om de dictatuur ut te breiden.

De Overheid is een groter probleem dan Covid !!!
8 maanden geleden

De primaire reden voor dit gedrag van de overheid is dat ambtenaren denken dat burgers niet zonder hun regels kunnen … Dit denken zit zo vast verankerd in de ambtenaar en wordt van generatie op generatie zorgvuldig overgedragen dat zonder zeer rigoreuze krachten van buiten daar moeilijk vanaf te komen is ….
Ambtenaren zelf zien het niet eens meer want zij kunnen niet zonder regels …. Want als de regels wegvallen hebben zij niets om op terug te vallen …. En zonder regels zijn ze hun status kwijt …. En dat de maatschappij onleefbaar is geworden door alle regels wijten de ambtenaren aan de maatschappij die zo ingewikkeld is geworden … Verwacht in ieder geval nooit van ambtenaren de oplossing.
Een ambtenaar is iemand die voor iedere oplossing een probleem heeft. Of meerdere problemen ..
Een terugtredende overheid is een contradiction in terminus. Een overheid is alleen maar meer en meer regels tot verstikking aan toe.

Hoe ziek de overheid en ook de rechtspraak zijn geworden weet iedereen die een boete aanvecht bij de rechtbank als hij 5 km/hr harder heeft gereden dan de aangegeven 50 km/hr en waar met computers en digitale camera’s overal boven wegen de snelheid wordt gemeten en de aanwezigheid van de auto geregistreerd wordt.
Het argument dat de bezwaarmaker tegen inbreuk op vrijheid en de interpretatie van de 50 km regel nooit is geweest een snelheid vast te leggen die strict moet worden gehanteerd en dat mensen perfect in staat zijn die regel te verlalen naar een aanpassing van de snelheid wordt door het openbaar minsterie en de rechter zelfs zonder maar antwoord te geven op dat verweer aan de kant geschoven. Zelfs niet wanneer je aandringt op een antwoord !!!

Er is maar een antwoord en dat is groot burgerlijk verzet of revolutie.
En deze hele Corona gschiedenis lijkt mij een perfect startpunt …

Pieter Omtzigt meldt zich op de valreep om CDA-lijsttrekker te worden!

Corona hoax: Leugens rond de Mexicaanse Pandemie van WHO & RIVM – Video Nieuwsuur 2009