in ,

Kritiek op asielbeleid Merkel: Aangifte tegen pastoor Duitsland

Omdat pastoor Tscharntke uit Ravensburg in zijn preken vaak de asielpolitiek van de overheid hekelt, wordt nu met een aangifte op verdenking van volksophitsing geprobeerd om hem het zwijgen op te leggen.    

Pastoor Tscharntke heeft in zijn preek van 12 oktober 2015 zijn parochianen toegelicht waarom zelfs de meeste mensen die uit Syrië naar Duitsland komen, nog steeds geen oorlogsvluchtelingen zijn. Deze mensen zijn Syrische en Turkse kampen ingetrokken, maar om redenen van armoede en uitzichtloosheid naar Duitsland doorgereisd. En daarom is het onterecht dat de Duitse regering haar politiek met het asielrecht probeert te verdedigen en deze mensen als oorlogsvluchtelingen classificeert en dusdoende behandelt.

Tscharntke waarschuwde ook voor een situatie in Duitsland, die snel werkelijkheid kan worden. Hij sprak van de vluchtelingencrisis als een geplande ontwikkeling door ‘krachten’, die achter Angela Merkel staan, en over CIA-Chef Michael Hayden in relatie tot toekomstige verwachtingen binnen Europa.

Kan Duitsland een burgeroorlog tegemoet zien?

Hayden heeft in een prognose gezegd: “Europa zal worden geconfronteerd met een sterke toename van moslims tot een recordaantal. Tegelijk zullen de geboortecijfers van de oud-Europeanen verder afnemen. De integratie van de moslim- immigranten zal Europese staten grote uitdagingen geven – de potentiële kansen op burgeroorlog en extremisme zal beduidend toenemen”. En daarom zal in het jaar 2020 blijken dat Europa onbestuurbaar zal zijn geworden.

Merkel wil een ander Duitsland. En daar zal ze niet de enige in zijn, die dat wil. Maar Merkel heeft niet de macht om dat in haar uppie te doen. Achter Merkel staan zeker ook andere, zeer machtige partijen. En wat willen die? Ik vrees dat deze krachten ons land op ‘gecontroleerde wijze’, naar burgeroorloggelijkende omstandigheden willen voeren”, aldus pastoor Tscharntke.

De vraag die nu aan de horizon verschijnt is hoe lang Jacob Tscharntke, pastoor van de Evangelischen Freikirche in Riedlingen, nog kan prediken? Want hij heeft het immers aangedurfd om kritische vragen te stellen over de huidige vluchtelingencrisis.

De burgermeester van Riedlingen, Marcus Oliver Schafft, maar ook anderen, hebben zich inmiddels al gedistantieerd van de uitspraken van de pastoor.  En zowaar een heuse ‘roep om hulp aan justitie’ ging al eerder uit van een voormalige pastoor uit Ravensburg, Stefan Weinert. Men hoopt nu met deze aangifte de ‘dwarse’ pastoor het zwijgen op te kunnen leggen.

Het OM heeft al besloten onderzoek te zullen doen n.a.v. de aangifte, en zelfs de eigen “Bund Evangelischer-Freikirchlicher Gemeinden (BEFG)“ heeft afstand genomen van de eigen pastoor.

Lees verder bij de Bron: nachthemel

Photo by Imaginary Museum Projects: News Tableaus


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Griekse salade met Brussels lof

Catch22: Nederland kan niet voor- en niet achteruit