in

Kritiek op vluchtelingen heet nu verbale radicalisering

Door heel Duitsland heeft de federale politie afgelopen week invallen gedaan bij mensen die kritiek op vluchtelingen hebben geuit via sociale media.

Een stel uit de buurt van Dachau kreeg ervan langs van de omdat zij een geheime Facebookpagina hadden opgericht om te discussiëren over de door vluchtelingen veroorzaakte problemen.

In Duitsland moest een koppel voor de rechter verschijnen in verband met een aanklacht wegens haatzaaien, omdat de man een Facebook account had opgezet die “vijandig was tegenover vluchtelingen”.

Peter M. had ongeveer een jaar geleden een geheime groep opgericht met de naam AFB (Anti Vluchteling Beweging) op Facebook. Omdat het een geheime groep betrof was de inhoud alleen zichtbaar voor leden van die groep. Omdat Peter en zijn vrouw Melanie het gezamenlijk beheer voerden over die pagina moesten beiden voor de rechter verschijnen wegens Volksverhetzung. (Volksverhetzung (letterlijk: volksopruiing) is een Duitse term die meestal in strafprocessen tegen holocaustontkenning toegepast wordt. Terwijl wordt gewaarborgd door de Duitse in artikel 5, werden er in 1960 strafrechtelijke grenzen gesteld aan die vrijheid.)

De reden voor de oprichting van de groep stond op Facebook en deze werd voorgelezen in de : “De oorlogs- en  economische vluchtelingen overspoelen ons land. Ze brengen terreur, angst, verdriet. Ze verkrachten onze vrouwen en brengen onze kinderen in gevaar. Maak er een einde aan!”

Volgens de rechter, Lukas Neubeck, was het gegeven dat de groep een Duitse vlag op hun Facebookpagina had voldoende bewijs dat AFB een extreem rechtse groepering is.

Twee maanden nadat de groep was opgericht, telde deze al 900 leden. Maar natuurlijk kwamen ook andere mensen deze pagina tegen en werd deze aangegeven bij de leiding van Facebook.

Deze onderzocht vervolgens de pagina en zag er niets verkeerds in. De anonieme gebruikers die de pagina hadden aangegeven bij Facebook namen hier geen genoegen mee en deden aangifte bij het politiebureau in Lübeck. Deze traceerde vervolgens het beheer van de pagina naar de plaats Vierkirchen nabij Dachau in Beieren.

Kort daarop vond er een politie-inval plaats in de flat van het stel en werden hun computer en alle randapparatuur in beslag genomen door de recherche.

Tijdens de rechtszaak zaten Peter M. en zijn vrouw Melanie, die haar 10 maanden oude zoon op schoot had, zonder advocaat, omdat deze net voor de rechtszaak ontslag had genomen.

Daarom moest het koppel zichzelf verdedigen, waarbij Peter M. zei:

“Je kunt zelfs niet een beetje kritiek uiten over vluchtelingen zonder dat je een Nazi wordt genoemd”.

“Het enige dat ik wilde was een discussieplatform opzetten waar mensen hun mensen hun mening konden geven over de vluchtelingen”.

Verder vertelde Peter dat hij regelmatig de commentaren op de pagina bekeek en als er een bepaalde racistische opmerking stond dan verwijderde hij deze.

De rechter ging behoorlijk tekeer tegen het echtpaar: “De omschrijving van de groep is een serie van generalisaties met een duidelijk extreem rechtse achtergrond.”

Peter M. werd door hem dan ook veroordeeld tot een voorwaardelijke gevangenisstraf van 9 maanden met een proeftijd en Melanie kreeg een boete van 1.200 euro.

De rechter waarschuwde verder: “Ik hoop dat de ernst van de situatie nu duidelijk is voor jullie. Als jullie weer voor mij verschijnen met deze aanklacht, ga je naar de ”.

Peter en Melanie zijn niet de enige slachtoffers van het offensief tegen “verbale radicalisering”. Door heel Duitsland heeft de politie afgelopen week invallen uitgevoerd bij mensen die worden verdacht van het plaatsen van wat men noemt xenofobische berichten gericht tegen vluchtelingen.

Op de vraag waarom de Duitse Federale Politie deze acties houdt, zei het hoofd, Holger Münch, dat de aanvallen op AZC’s (Asielzoekerscentra) in Duitsland het gevolg waren van radicalisering op sociale media.

Lees verder via Bron: Niburu.co


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
susan
4 jaren geleden

Walgelijk zo’n rechter,hoort bij de nazis thuis,je zal maar door zo’n stel hoofddoeken worden uitgescholden voor vuile tering hoer of dat ze dreigen je hals door te snijden,wat regelmatig gebeurt of dreigen je te verkrachten,dan doet het OM en rechter ook niets,ze discrimineren zelf en zaaien haat,sturen moorddadige pedofielen op kinderen af, wat een vreselijk land is Duitsland geworden,zelf was ik door toedoen van liegende rechters al 24 jaar dood geweest en dat realiseer ik me nog elke dag,op deze misdadigers zit ik dan ook niet te wachten,dat soort staat voor mensonterende,misdadige,moorddadige rechters bij mij,om te kotsen,net als het OM waar een kind eerst in stukken moet zijn gehakt,voordat justitie het oppakt.Ze weten het beter dan het Pieter Baan zonder opleiding en kunnen nog niet eens rekenen,daar regeert de leugen.Gevoel is bij dat soort voor 100% afwezig .

4 jaren geleden

DOODVALLEN DEZE HELE CORUPTE TROEP

Odinator
4 jaren geleden

Net als je denkt ..dat kan niet gekker…

4 jaren geleden

Ik vind juist HItler een goede vent, die wilde alle Zionistische Uitbuiters in zijn gaskamers, niet de Joden, verder wilde hij voor elke Duitser een Volkswagen, dat kan je van Rutte niet zeggen…waar blijft mijn 1000 euro?

Theo van Roosmalen
4 jaren geleden

Volgens mij is de halve wereld gek geworden op het ogenblik, iedereen doet maar waar hij / zij maar zin in heeft, toezicht is er niet, alles en iedereen maakt elkaar maar af ! Zal mij benieuwen wanneer daar een einde aan gaat komen………mijn mening,…..niet dus. Er zitten me daar in Den Haag een paar alfa’s die totaal geen kaas hebben gegeten van hoe men een land moet regeren, en de bevolking scheld en roept zich de keel schor en doet ook geen ene donder om deze regering op te laten donderen. Nou ja dan is het eind zoek ! Ik weet het ook niet meer.

Mark
4 jaren geleden

In Duitsland kan het inderdaad nog gekker. In het land dat nog steeds gebukt gaat onder de terreur van de ‘overwinnaars’ is ‘free speech’ nog verder ingeperkt dan hier.
De Holocaust in twijfel trekken door bewijzen te overleggen, kan je in de gevangenis doen belanden. Dit overkwam de advocaat van de holocaust-revisionist Zundell. Deze advocaat is tot 3,5 jaar gevangenis veroordeeld omdat zij bewijzen overhandigde aan de rechter. De rechter: “het gaat er niet om of de holocaust heeft plaatsgevonden of niet, holocaust ontkenning is strafbaar”.
Feiten doen er niet toe. De holohoax moet in stand blijven.
De winnaar van WOII kan dus specifieke wetgeving invoeren waardoor de leugens van de winnaar in stand gehouden kunnen worden.
https://www.youtube.com/watch?v=Q0v4xz48jwM

Europese Unie voor het blok: Opstand verspreidt zich over Duitsland

De blauwdruk van alle valse-vlag-aanslagen