in ,

Kromstaat: Bivakmutsdrager wél gearresteerd bij boerkademonstratie

Vrouwe Justitia heeft zichzelf zojuist verstikt met haar eigen blinddoek

Het , na veel debatteren en lang wachten is die sinds 1 augustus dan eindelijk van kracht. Een goede zaak natuurlijk, toch demonstreerden in vandaag een handjevol gesluierden en zelfs een paar in de war geraakte feministen tegen deze wet.

Terwijl de Boerkabuddies bij het Haagse Homomonument KOMO-monument hun onvrijheid bepleiten samen met alle gebruikelijke verdachten (letterlijk, want hierrr zien we behalve de poreuze porem van Maiwand de 'er ook Dr. Kromzwaard – lawaaiblouse met salafibaardje en bomrugzak – handjes schudden met ëganger Moussa “Abou Ilias” Lghoul, en Edje Wagensveld was er ook), wordt één tegendemonstrant WEL keihard gehandhaafd.

Een man met een bivakmuts en een Tommy Robinson t-shirt wordt door twee dappere politiemensen AANGEHOUDEN en afgevoerd uit het Haagse Centraal Station.

Lees verder bij de bron: GeenStijl

 

https://www.youtube.com/watch?v=2l2TkVd4byc

De moslima's in niqaab en burka hadden zichzelf verzameld voor een demonstratie in Den Haag tegen de wet op gezichtsbedekkende kleding oftewel het ‘boerkaverbod'. Wij spraken (of niet) diverse mensen waaronder Edwin Wagensveld van Pegida, Sylvana Simons van BIJ1, Cemil Yilmaz van Nida Den Haag en een tegendemonstrant de Bivakmutsman!

 

 

 

 


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Mensensmokkel doordramwatch: Onwelkome migrantenboot pikt nog eens 39 nieuwe buren op

AIDS komt helemaal niet van apen, maar uit een laboratoriumbuisje