in , , ,

Kuipers, voorzitter van het Landelijk Netwerk Acute Zorg: “iedereen die niet gevaccineerd is zal corona krijgen!” ? ?

Neemt iemand dit nog serieus? Wereld is knetter maar dan ook knettergek geworden, einde der tijden zijn aangebroken…

global reset 05a

Iedereen die niet gevaccineerd is gaat op een gegeven moment het coronavirus krijgen, stelt Ernst Kuipers, voorzitter van het Landelijk Netwerk Acute Zorg (LNAZ), dinsdagavond bij het tv-programma Jinek.

Het blijft zaak om die besmettingen niet allemaal tegelijk plaats te laten vinden, om zo de zorg toegankelijk te houden, aldus de ziekenhuisbaas.

„Als je voor iedereen zorg beschikbaar wilt houden, een kankerpatiënt of een coronapatiënt, dan moeten we iets doen aan het totale aantal coronapatiënten die in de winter binnen gaan komen” zegt Kuipers.

Vanwege de sterk oplopende coronabesmettingen is het kabinet aan het beraden welke aanvullende maatregelen genomen moeten worden, waarover dinsdag een persconferentie zal worden gehouden.

Kuipers zei dat aanvullende maatregelen nodig zijn, maar dat het wel lastig is te bepalen welke.

„Als 87 procent van de bevolking gevaccineerd is, dan moet je gaan zoeken naar wat je kan gaan doen. Want alles weer helemaal dicht, dat is iets wat we niet moeten willen”, aldus Kuipers bij Jinek.

Hij noemde gerichte maatregelen in gemeenten waar veel besmettingen en lage vaccinatiecijfers zijn wellicht ook een optie.

„Ik hoorde een dominee uit Staphorst aangeven dat hij het eigenlijk niet onredelijk vond om de uitvoeringen van het koor niet door te laten gaan en ook de kerkdiensten online te doen”, aldus Kuipers, waaraan hij toevoegde dat hij niet over de nieuwe maatregelen ….

Lees verder bij de bron: Telegraaf.nl

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
blackout voorspeld in oostenrijk 764x1024 1

Leger Oostenrijk bereidt bevolking voor op 2 weken durende totale blackout in Europa

Dont need front

Bestuursvoorzitter Maastricht UMC+ over heel Limburg: 8 op de 10 coronapatiënten zijn gevaccineerd