in , , , ,

Ons land in de ijzeren greep van politieke correctheid

Wat bijna niemand beseft, is dat de radicale islam en de politieke correctheid beiden machtige wapens zijn in handen van de elite. 

En wat nog minder mensen beseffen, is dat hoe meer politiek correct je bent, des te meer speel je de radicale islam in de kaart.

De machten achter de schermen gebruiken diverse manieren om de bevolking te sturen en te controleren. Van oudsher zijn dat uiteraard de religies en nog steeds zijn dat machtige wapens in handen van de elite.

Daarnaast zijn er een aantal door hen gecontroleerde afgeleiden in de vorm van bijvoorbeeld de radicale islam. Dat is uiteraard een handig werktuig als je de bevolking doodsbang wilt maken en allerlei draconische controle maatregelen wilt doorvoeren of een soort permanente noodtoestand zoals dat nu in Frankrijk het geval is.

Vervolgens schep je nóg een controle mechanisme dat heel machtig is, wat de radicale islam als het ware voedt en politieke correctheid (PC) heet.

Alhoewel op papier elkaars tegengestelden, hebben ze toch iets gemeen;het zijn beiden totalitaire ën.

In beide gevallen heb je je te houden aan strikte regels, want anders. Binnen de radicale islam betekent het je niet houden aan de regels waarschijnlijk de dood, maar ook in het geval van PC kan het verregaande gevolgen hebben voor het individu in het maatschappelijk verkeer als deze zich niet aan de voorgeschreven PC regels houdt.

Want, alhoewel je hoofd er niet onmiddellijk wordt afgehakt in de Westerse maatschappij wanneer je het waagt om je anders uit te drukken dan voorgeschreven wordt door academici en de mainstream media, word je gedemoniseerd, geïntimideerd en loop je grote kans dat je de rest van je carrière kunt vergeten.

Daarom is PC net zo giftig voor de maatschappij als de radicale islam en doet het ook heel sterk denken aan de maatschappij zoals die werd beschreven door George Orwell.

Het belangrijkste kenmerk van de PC onderdrukking, welke exact zo door Orwell is beschreven, is het omdraaien van goed en kwaad, van het slachtoffer en de dader.

In een dergelijke maatschappij word een radicale moslim slachtoffer en niet andersom.

Wil je als elite in staat zijn om met een relatief klein aantal mensen enorme bevolkingsgroepen onder controle te houden, dan is het absoluut noodzakelijk om een bepaalde vorm van gedachtencontrole in te voeren.

Als je het zo leest klinkt het schokkend, maar toch is dat wat er gebeurt in onze maatschappij door de zogenaamde liberalen en strijders voor mensenrechten. Zij doen dit ook openlijk en vol overtuiging, waardoor ze dus de radicale islam weer steunen.

Een prachtig voorbeeld hiervan maken we ook mee in ons land met een journalist van de Telegraaf, John van den Heuvel. Deze man heeft zich ondertussen zover binnen gelikt bij de machthebbers dat hij langzamerhand een soort tweede Peter R. de Doofpot mag worden.

Op 10 juni 2017 gebeurt er iets bij het Centraal Station in Amsterdam

De noemt de aanrijding van meerdere personen bij Amsterdam Centraal Station van gisteravond nog altijd geen terreuraanval, maar een nieuw feit werpt een ander licht op de zaak.

Het Israëlische nieuwsmedium Ynet rapporteert nu dat drie van de acht gewonden in Amsterdam van Israëlische komaf zijn.

In dit PC land wordt er niet bij verteld om wie het ging. Het is en blijft een ongeluk en er komt geen enkele indicatie omtrent de nationaliteit van de bestuurder van de auto. En dat roept natuurlijk vragen op. Vooral bij een blog als GeenStijl. 

Pool veroorzaakt ongeluk. Duitser veroorzaakt ongeluk. Belg veroorzaakt ongeluk. Nederlander veroorzaakt ongeluk (in ). Maar de nationaliteit van een suikerpatiënt met een hypo die een door niets of niemand gefilmd ongeluk veroorzaakt op een nogal herkenbare plek waar je met de auto niet mag komen, op een manier die bij iedereen en zijn Rosanne deed denken aan een zekere modus operandi van zekere aanhangers van een zeker geloof, die is niet relevant.

Vragen bij de Amsterdamse politie levert niets op, maar dan gebeurt er het volgende: 

SCOOP! Suikerspiegelchauffeur Centraal Station heet niet Farid. Hij heet Khalid Karmaoui

Gekregen van een kuchende man in een regenjas: de volledige naam van de Suikerspiegelchauffeur op Centraal Station is Khalid Karmaoui.

Binnen de politie bevinden zich gelukkig ook mensen die graag de waarheid naar buiten willen brengen en dus wordt er gelekt naar GeenStijl.

Ze schrijven verder:

Deze foto is van een scherm genomen waarop een dossier in politiesysteem Bluespot te zien is. Het dossier van de suikerspiegelchauffeur op het Stationsplein. Het dossier van Khalid Karmaoui, geboren 9 september 1971 te Casablanca (). De datum klopt. 10 juni. Het kenteken klopt. 04-XL-NN. En de lage bloedsuikerspiegel-verklaring kan goed overeenkomen met het warme weer van die dag en ‘s mans deelname aan de islamitische vastenmaand (wat hem dus sowieso een gevaarlijk nalatige chauffeur maakt).

Want, nuancerende slag om de arm, het kan nog steeds zo zijn dat de man écht onwel werd en écht per ongeluk het plein op raasde, maar dat politie & gemeente na afloop dachten: ‘Tegen niemand zeggen dat ie Khalid heet, want dan gelooft helemaal niemand meer dat het géén aanslag was'.

Ze nuanceren heel duidelijk door te zeggen dat het best een ongeluk geweest kan zijn, maar waarom al die geheimzinnigheid?

En dan, een prachtig staaltje van PC correctheid door een nieuwe Peter R. de , John van den Heuvel, in de gedrukte versie van de Telegraaf.

Desondanks blijven complotdenkers de zaak ophitsen, met als triest dieptepunt dinsdag de 'onthulling' van GeenStijl dat de onwel geworden automobilist een Marokkaan was. Fijntjes werd zijn naam ook nog even geopenbaard. De zoveelste schandelijke actie van een 'shockblog', dat jammer genoeg nog altijd onder de vlag van dit concern zijn vuiligheid spuit. Gert Ysebaert, hoofdbestuurder van de nieuwe eigenaar Mediahuis, liet na zijn aantreden weten dat GeenStijl wat hem betreft niet langer bij deze uitgever thuishoort. Waar blijft Ysebaert? Gert… Gèhèrt?

Van den Heuvel zal het ver schoppen bij de mainstream media, maar of hij 's avonds rustig slaapt, is natuurlijk nog maar de vraag, alhoewel psychopaten geen geweten schijnen te kennen, dus dat valt dan misschien ook wel weer mee.

De werkelijke machthebbers lachen in hun vuistje, want met slechts enkelen slagen zij er keer op keer in om de mensheid tegen elkaar op te zetten, zonder dat ook maar iemand beseft dat ze slaven zijn die tegen andere slaven vechten.

Er is weinig veranderd sinds de Romeinse tijd.

https://youtu.be/xTReILQ0lv8

Lees verder bij de Bron: Niburu.co


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Nieuwe propaganda: Timmermans wijst vaderlandsliefde af

Inlichtingendiensten: Nieuwe aanslagen in Europa vrijwel zeker