in ,

Landen liggen aan diggelen maar Europarlement kibbelt over luxe decadent kerstmenu

15314398884 efd9882200 kerstmenu1

De nieuwe garde EU-functionarissen zijn aangetreden en het werk start.

Terwijl de wereld in brand staat en in Europa verschillende landen midden in een recessie zitten, trakteren de leden van het Europees Parlement zich over twee weken op een decadent kerstmenu bij het Brusselse restaurant Jan.

First things first: Foie gras. Jep, de belangrijke dingen moet je eerst aanpakken, en dat is uiteraard het gratis (door u en mij betaalde) kerstmenu: truffels, fazant en kreeft, maar ook aan foie gras. Want ja, alleen het beste van het beste is uiteraard goed genoeg voor de eurocraten.

Ondertussen brandt letterlijk het Europese continent tot de grond af onder het beleid van de ongekozen (want: zelf aangewezen) sujetten in het ongewenste (want: met referendum weggestemd) EU-regime. Het UWV ziet op dezelfde dag dat de werkgelegenheid in Nederland steeds verder afnemen. De economie wordt gesloopt, terwijl de dames en heren steggelen over de (voor hen) gratis truffels, fazant, kreeft en foie gras…

De prioriteiten zijn duidelijk: decadentie en eigen belang op uw kosten gaan duidelijk boven het welzijn en de toekomst van de samenleving. En als we niet bezig zijn met foie gras, dan zijn we bezig met de EU-brede pannenlappen wetgeving, met geld grijpen en flinke belastingverhogingen, het volk benadelen en gouden handdrukken. U begrijpt, de ondergang van het Romeinse Rijk had niets dat de EU nu niet groter en vooral fouter aanpakt.

Lees verder via Lang Leve Europa!.

 

Foto via Voedingscentrum cc

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
3019095936 ea57d6678b ziekenhuis bed1

Oh wat zijn wij duur: Nederlanders liggen kort in het ziekenhuis vergeleken met EU landen

14226649223 e66f811278 macht1

NZa: ‘Concrete zorgen over machtsconcentratie zorgverzekeraars’