in , ,

Landje pik van het chemie-farma-kartel via de EU, is Oekraïne de volgende?

Bijna driekwart eeuw lang werd de wereld verteld dat de Tweede Wereldoorlog uitsluitend werd veroorzaakt door Adolf Hitler en zijn NAZI-aanhang. In het boek: ´NAZI-achtergronden van de ´ laten de auteurs Paul Anthony Taylor, August Kowalszyk (Auschwitz overlevende) en de wetenschappers Aleksandra Niedzwiecki en Matthias Rath zien dat de Tweede Wereldoorlog een veroveringsoorlog was ten gunste van het -, olie- en farmaceutische kartel, die de miljarden dollar-afzetmarkt van gepatenteerde chemische producten in bezit wilden nemen.

Wie het boek leest kijkt met heel andere ogen naar het Oekraïne Referendum dat woensdag 6 april wordt gehouden.

Zijn er belangen in het spel die wij niet mogen weten? Wat u wel mag en ook moet weten alvorens u woensdag naar de stembus gaat, is de inhoud van het boek: ´De Nazi achtergronden van de EU in Brussel´.

Neurenberg Oorlogsmisdadigers Tribunaal

Het boek vertelt dat officiële documenten van het Amerikaanse congres en het Neurenberg Oorlogsmisdadigers Tribunaal (november 1945 – oktober 1946) onweerlegbaar laten zien dat de Tweede Wereldoorlog niet alleen logistiek en technisch tot in de puntjes was voorbereid, maar tevens werd mogelijk gemaakt door het grootste en beruchtste olie- en farmacie kartel van die tijd. Het IG Farben kartel bestond uit Bayer, BASF, Hoechst en andere chemische bedrijven. Zonder dit kartel zou er nooit een Tweede Wereldoorlog zijn geweest aldus het Tribunaal. Al tijdens de Eerste Wereldoorlog deed deze groep van industrieën een poging te komen tot een wereldoverheersing.

Na 1945 investeerde dit kartel honderden miljarden dollars om hun criminele verleden te verbloemen. Het was een nadrukkelijke voorwaarde van het kartel om via “Brussel” de Europese Unie te veroveren en daarmee de controle van Europa alsnog in handen te krijgen.

Duizenden bewijsstukken

Het boek en de duizenden authentieke bewijsstukken waaraan wordt gerefereerd, betekenen dat het Brusselse EU-experiment voorbij is. Want geen democratisch mens, organisatie of politieke partij die zichzelf serieus neemt, kan deze hernieuwde poging om Europa aan hun macht te onderwerpen, ondersteunen.

Sluiten we de ogen voor de waarheid en stemmen we roekeloos in met de overname van de EU door een dictatorschap van grote industriële bedrijven. Of beschermen we onze democratie, onze levensbelangen en gezondheid?

Laten we een bewuste keuze maken bij het Referendum op 6 april.

» Lees het boek online

 

Lees verder bij de Bron: The Dr. Rath Health Foundation


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
jungleelephant
4 jaren geleden

Nog een goede reden om TEGEN te stemmen 6 april!

zo is het nu ook een keer
4 jaren geleden

Hoe krijg je dit bij de mensen tussen de oren.
site referendumcommissie laat zien dat de subsidies vooral zijn gegaan naar de ‘Ja’-pleiters. Soros alleen al pompte meer in ‘Stem voor Nederland’ dan de commissie had te verdelen. VNO-NCW (supermachtig) in ons nazi-land, MKB, de vakbonden, brancheorganisaties, LTO, KvK’s, heel de BV-NL, nazi-NL lobbyt vóór, of zwijgt hoogstens – dus stemt ook in.

De mensen moesten de hele week gewoon hun bedrijven platleggen.
Ieder verdrag – is een stap meer globalisering; dus werkloosheid, verlagen lonen, harder werken voor minder, hoger belastingen. Dan zou de keuze toch gemakkelijk moeten zijn.

Niet voldoende, de politiek is al volledig gedomineerd door fascisten. Juridische vervolging lijkt het enige nog dat het fascisme van hun totalitaire staat kan afhouden.

Aanleiding was MH17 – waarvan Rusland de schuld kreeg.
Kwam ik van de week een tweet tegen dd. 22.1.16, van Pieter Omtzigt, na de geheime zitting met de OVV: “Alleen Oekraïne kon MH17 neerhalen”.
Dus door de corrupte media bewust genegeerd.
Hiermee vervalt het motief voor het verdrag volledig!

zie Donbass Int. New Agency, ook opgemerkt door Voltairenet.

Het verdrag is helemaal geschreven door roofkapitalisten: Soros, Monsanto, Hill&Knowlton, STate Department, Goldman Sachs, Shell, Chevron, Cargill, Eur. Council on Foreign Relaltions, e.d..
Het is voorsorteren op het draconische TTIP. TTIP via de achterdeur.
Dat is economische en politieke zelfmoord.

http://themillenniumreport.com/2015/06/russophobe-george-soros-destructively-directs-us-and-eu-policy-in-the-ukraine/
http://journal-neo.org/2014/12/28/soros-as-kiev-s-central-banker-and-ridiculous-us-laws/
http://www.sott.net/article/315233-Ukraine-now-being-compared-to-Liberia
“Only Ukraine could bring down MH17”:
http://www.voltairenet.org/article190874.html

Alles wijst op oorlog door nazi-VS in Europa. 4 oorlogsbodem in de Zwarte Zee, 3 B52 in Noorwegen, 12 F15 van Ijsland naar NL en Belgie overgevlogen. Het Am. leger in Europa, in Polen – in aanvalsmode. Eveneens de eenheden in Tsjechie, Roemenië, en Estland m.n. Georgie, Izrhell, Turkije doen ook mee. Onze legers zijn dienstbaar aan nazi-NAVO.
Als EU vz. kan NL in principe net iets meer dan anders. Maar doet het omgekeerde.. ..

Als er geen internationale waarnemers bij de telling zijn zal alles voor niks zijn.

Triest… Rutte: ‘Privacy moet soms ten koste gaan van veiligheid’

Zijn de laatste dagen van Erdogan dan toch geteld?