in , ,

Landje pik van het chemie-farma-kartel via de EU, is Oekraïne de volgende?

Bijna driekwart eeuw lang werd de wereld verteld dat de Tweede Wereldoorlog uitsluitend werd veroorzaakt door Adolf en zijn NAZI-aanhang. In het boek: ´NAZI-achtergronden van de ´ laten de auteurs Paul Anthony Taylor, August Kowalszyk (Auschwitz overlevende) en de wetenschappers Aleksandra Niedzwiecki en Matthias Rath zien dat de Tweede Wereldoorlog een veroveringsoorlog was ten gunste van het chemie-, olie- en farmaceutische kartel, die de miljarden dollar-afzetmarkt van gepatenteerde chemische producten in bezit wilden nemen.

Wie het boek leest kijkt met heel andere ogen naar het Oekraïne dat woensdag 6 april wordt gehouden.

Zijn er belangen in het spel die wij niet mogen weten? Wat u wel mag en ook moet weten alvorens u woensdag naar de stembus gaat, is de inhoud van het boek: ´De Nazi achtergronden van de EU in Brussel´.

Neurenberg Oorlogsmisdadigers Tribunaal

Het boek vertelt dat officiële documenten van het Amerikaanse congres en het Neurenberg Oorlogsmisdadigers Tribunaal (november 1945 – oktober 1946) onweerlegbaar laten zien dat de Tweede Wereldoorlog niet alleen logistiek en technisch tot in de puntjes was voorbereid, maar tevens werd mogelijk gemaakt door het grootste en beruchtste olie- en farmacie kartel van die tijd. Het IG Farben kartel bestond uit Bayer, BASF, Hoechst en andere chemische bedrijven. Zonder dit kartel zou er nooit een Tweede Wereldoorlog zijn geweest aldus het Tribunaal. Al tijdens de Eerste Wereldoorlog deed deze groep van ën een poging te komen tot een wereldoverheersing.

Na 1945 investeerde dit kartel honderden miljarden dollars om hun criminele verleden te verbloemen. Het was een nadrukkelijke voorwaarde van het kartel om via “Brussel” de Europese Unie te veroveren en daarmee de controle van alsnog in handen te krijgen.

Duizenden bewijsstukken

Het boek en de duizenden authentieke bewijsstukken waaraan wordt gerefereerd, betekenen dat het Brusselse EU-experiment voorbij is. Want geen democratisch mens, organisatie of politieke partij die zichzelf serieus neemt, kan deze hernieuwde poging om Europa aan hun macht te onderwerpen, ondersteunen.

Sluiten we de ogen voor de waarheid en stemmen we roekeloos in met de overname van de EU door een dictatorschap van grote industriële bedrijven. Of beschermen we onze democratie, onze levensbelangen en ?

Laten we een bewuste keuze maken bij het Referendum op 6 april.

» Lees het boek online

 

Lees verder bij de Bron: The Dr. Rath Health Foundation


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Triest… Rutte: ‘Privacy moet soms ten koste gaan van veiligheid’

Zijn de laatste dagen van Erdogan dan toch geteld?