in , , ,

Leger van migranten jaagt speciale eenheden van Duitse politie op de vlucht

geralt / Pixabay

Het 35.000 inwoners tellende stadje Saarlouis ligt – zoals de naam al aanduidt – in het Saarland, maar ongeveer iets meer dan 10 kilometer verwijderd van de Franse grens. De chef in het gemeentehuis is burgemeester Demmer van de SPD.

Ondanks het lidmaatschap van deze partij is hij er, in tegenstelling tot menig collega, ver van verwijderd om Saarlouis te verklaren tot “veilige haven voor vluchtelingen” en te hopen op nog meer van hun soort.

Veilige haven voor autochtonen zou gewild zijn

De reden: hij zou blij zijn als Saarlouis een veilige haven voor de vanouds ingezeten burgers van de stad zou zijn, wier leven inmiddels door d emigranten tot een hel wordt gemaakt. Net zoals in veel andere Duitse zwembaden terroriseren ook in het openluchtbad Steinrausch in Saarlouis in hete weekenden complete hordes jongere de badgasten.

Maar niet alleen de afkoeling in het koude nat wordt voor de burgers een riskant vrijetijdsplezier, maar nu ook de “Emmes”, een sinds 1967 regelmatig plaatsvindend volksfeest ter afsluiting van de “Saarlouiser Week”.

De toestanden zijn zo ernstig, dat de SPD-burgemeester een brandbrief aan de minister van Binnenlandse Zaken van de deelstaat Saarland, Klaus Bouillon (CDU), schreef en een snelle en onbureaucratische uitbreiding van de politie eiste, “opdat we ook jaren later nog de baas zijn over de situatie in onze steden en gemeentes”.

Deze formulering is echter niet helemaal correct, want de politie is – zelfs naar eigen zeggen – de situatie nu al niet meer de baas.

Demmer in de brief:

“Dit jaar moesten we bij ons grootste feest, de Emmes, pijnlijke ervaringen opdoen. In de aangrenzende oude stad kwam het in de vroege ochtenduren van de feestdagen steeds opnieuw tot massale problemen met jeugdbendes, die allemaal een migratieachtergrond hebben. In één geval moest de politie zich ´geordend terugtrekken´, omdat de politie dusdanig in de minderheid was dat zij lichamelijk gevaar liep. En dat, hoewel de ingezette politiemensen leden van de Operatieve Eenheid (OpE) waren. Wat dit op de burgers, die dit allemaal hebben meegekregen, voor indruk maakt, hoeft hier niet nog eens genoemd te worden.”

Zelfs speciale eenheden van de politie zijn niet tegen de situatie opgewassen

We stellen vast: Zelfs speciale eenheden van de politie, die speciaal voor zulke gevallen werden opgericht en opgeleid en uitgerust zijn voor straatgevechten, moesten op de vlucht slaan voor de getalsmatige superioriteit en brutaliteit van de migranten-bende, pardon, “zich geordend terugtrekken”.

Burgemeester Demmer kan goed beoordelen wat dat betekent, want hij was zelf 39 jaar politieman. Citaat:

“En als dan ook nog voormalige collega´s de handhaving van de veiligheid in de stad in twijfel trekken, gaan bij mij alle alarmbellen rinkelen.”

In de brief staat verder:

“Veel klachten van de winkeliers in de stad met betrekking tot deze jeugdbendes, een gevoelde toename van zware delicten in en rondom het centrale busstation en treinstation ronden het negatieve beeld af. Over de problemen die wij hier in het district bij zomerweer in onze openluchtbaden met Franse jongeren hebben, wil ik het al helemaal niet hebben.”

Het is dus ook al bij de jonge migranten in het naburige Frankrijk bekend dat men in ongestraft de beest kan uithangen. En dus komen er nu ook nog bescherming behoevende rel-toeristen uit het buurland naar Saarlouis.

De burgemeester stelt in zijn brief ook nog de sluiting van de politiebureaus Dillingen en Bous in de nacht en de weekenden aan de kaak, waardoor de veiligheidssituatie ook in Saarlouis dramatisch veranderd zou zijn. De bedachte inzet van agenten die al met zijn, zou ook geen oplossing zijn, omdat die allemaal 60 jaar en ouder zijn en zeker ´s nachts ter plaatse niet meer ingezet kunnen worden bij grote ordeverstoringen.

Demmer is er van overtuigd dat hij als burgemeester van Saarlouis “niet de enige is met deze problemen”. “Ik zal deze problematiek ook aankaarten bij de andere burgemeesters van het district”, kondigde hij in de brief aan. De details in de brief aan de minister van Binnenlandse Zaken kunt u hier lezen.

Vandaag Saarlouis, morgen de hele republiek

“De toekomst is er al, ze is alleen ongelijk verdeeld.” Deze woorden van de sciencefiction schrijver William Gibson dient als waarschuwing te worden verstaan om nu snel aan de noodrem te trekken en de zaak om te buigen.

Je kunt er van uitgaan dat er sinds 2015 naar schatting 2 miljoen het land binnengekomen zijn. Bijna 70% daarvan  zijn mannen in hun beste levensjaren uit een cultuurkring die affiniteit heeft met geweld. In absolute aantallen dus 1,4 miljoen. Vanzelfsprekend zijn de meesten van hen onder normale omstandigheden geen gewelddadige relschoppers. Maar wat als de omstandigheden veranderen? Wanneer de staat zich de volledige verzorging niet meer kan permitteren en er massale werkloosheid heerst?

Reactie van de staat: nog meer vluchtelingen erin

Zoals het voorbeeld Saarlouis laat zien, werd het geweldsmonopolie van de staat in veel gebieden van ons land door de immigranten al uitgehold: daar kan de politie de burgers niet meer beschermen. En de reactie van de staat hierop: nog meer “vluchtelingen” het land binnenlaten en in het land halen, zodat het probleem nog groter wordt! Ongelofelijk!

Misschien zouden de verantwoordelijken zich bewust moeten worden van het volgende feit: het Duitse leger bezit slechts iets meer dan 180.000 slecht uitgeruste soldaten. Mocht het ergste gebeuren, dan ziet het er getalsmatig slecht voor ons uit. En ze wordt ieder jaar slechter.

Lees verder bij de bron: E.J. Bron


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Pensioenkortingen opmaat voor recessie

Allergievrije honden en katten bestaan niet!