in ,

Lekker makkelijk, Belastinggeld: Salaris omroeptop niet verlaagd

Ondanks protesten van ruim 140 medewerkers weigert de salarissen van de bestuurders Yvonne de Haan en Taco Rijssemus te verlagen.

De raad van toezicht van de omroep heeft de boze medewerkers vandaag laten weten niet voornemens te zijn de honorering aan te passen. Het personeel kwam in verweer nadat De Telegraaf vorige week onthulde dat een tijdelijke salarisverhoging van De Haan en Rijssemus minder temporair bleek te zijn.

De Haan en Rijssemus gingen er in 2013 respectievelijk 30.000 en 20.000 euro op vooruit, omdat ze – tijdelijk – de taken van de vertrokken directievoorzitter hadden waargenomen. Uit het jaarverslag van KRO-NCRV over 2014 blijkt dat het duo nog steeds met een veel hogere vaste beloning (beiden 166.775 euro, exclusief 26.769 euro beloning op termijn) in de boeken staat dan twee jaar geleden.

Lees verder via: Telegraaf.nl

 

Photo by Paul and Menno Ridderhof


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


Rapporteren

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Bizar: Staats Van Rijn wil blijven, ook als oppositie vertrouwen opzegt

EU trekt pesticidenverbod in onder druk van VS over TTIP