in

Leven onder dictatuur, èn, hoe voelt dat tot heden?

Nog nooit vertoond in de wereldgeschiedenis, in èèn klap de gehele wereld onder -dictatuur- stellen, dat is wat er gebeurde op 17 maart 2020 toen de eerste strenge lockdown van kracht werd. Tot op de dag van vandaag weet de meerderheid van de bevolking dit feit niet te plaatsen en denkt men niet verder als het ‘verschrikkelijke virus’ en de gevolgen, …

Het bovenstaande plaatje (Meme): Oorlog is wanneer de je verteld wie de vijand is. Revolutie is wanneer je dat zelf allemaal ontdekt hebt.

 • Hoe noem jij het als je als burger getuige bent dat de politie iemand in elkaar slaat en je plaatst de video daarvan online waardoor je kans maakt op € 45.000 euro boete (Frankrijk) Dictatuur soms?
 • Hoe voelt het om een lockdown en avondklok te ervaren voor een levend virus dat helemaal niet bestaat? (Oeps, dat wist je nog niet dat een levend virus nog nooit is aangetoond door de wetenschap en het Duitse Hoge Gerechtshof dat al in 2016 heeft bevestigd)
 • Hoe voelt het als het bedrijf waar je werkte failliet ging en je daardoor je baan hebt verloren door al die maatregelen waar je zelf de noodzaak niet van kon ontdekken?
 • De Duitse rechtbank sprak zich al uit dat alle COVID maatregelen onrechtmatig en ongrondwettelijk zijn en toch gaat alles door. Dictatuur soms?
 • Hoe komt het dat het grondwettelijk recht op demonstratie gewoon verboden kan worden (behalve voor BLM). Dictatuur soms?
 • Waarom sturen werkgevers aan op vaccineren om nog te mogen blijven werken? Dictatuur?
 • Waarom weigeren sommige vliegmaatschappijen al passagiers die geen hebben gehad of dreigen al met deze maatregelen? Dictatuur soms?
 • Hoe noem je overheden die een werkzaam medicijn tegen een VIRUS (overdosis gifstoffen in het lichaam) HCQ verbieden dat al 65 jaar veilig voor reuma wordt voorgeschreven? Dictatuur?
 • Hoe noem je een regering die zich zelfs bemoeid met hoeveel mensen er op visite mogen komen in je eigen huis, een democratie?
 • Mijnheer zegt zelf, nu we een demissionair kabinet zijn kun je ons niet meer wegsturen. Is dit een democraat of dictator die spreekt?
 • Hoe noem je een samenleving waar mensen beroofd worden van hun vrijheid om ‘het leven te redden’ van medeburgers terwijl mensen die dood gaan altijd zelf de verantwoording dragen voor hun eigen welzijn, zeker als alle zogenaamde gevaren zoals een levend virus niet bestaan, …

Dictatorschap in elk land waar je ook kijkt

En aan bovenstaande lijst kan je natuurlijk nog heel veel toevoegen. Feit is, we leven nu 322 dagen in een dictatuur, wereldwijd, nog nooit vertoond in de .

Het virus was slechts een zwak excuus om deze maatregelen af te roepen, een grote was het plan, maar dat mislukte jammerlijk. het virus was plan B, dat mislukte eveneens want 8 miljoen doden stonden in dat plan B om de Nieuwe Wereld Orde uit te roepen.

Daarna de green deal en meer van die onzin die het leven steeds minder aantrekkelijk zouden maken en vervolgens Building Back Better of in handschrift geschreven ….

Lees verder bij de bron: Create a Better World


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Politiestaat: Politie deelde afgelopen weekend ruim elfduizend boetes uit voor negeren avondklok

balloons in the sky

Hoera!! Winkels volgende week weer open, maar alleen voor afhalen bestellingen