Levensonderhoud fors duurder, verborgen armoede en miljarden op de plank in Den Haag

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

 1. FD Verburgh schreef:

  Die “miljarden”zijn voor de EU

 2. Vaste Eurokoers in de EU is ramp schreef:

  Wat je vooral in NL ziet is hoe slecht de vaste koers werkt voor Nederland. Normaal gesproken zou de koers van de gulden zijn gestegen in tijden met een goed draaiende economie. Met de een maal te laag vastgestelde koers van de gulden (dank zij Zalm) werken we keihard maar we worden er niets wijzer van. Je fietst continu in de eerste versnelling. Leuk voor bedrijven met lage arbeidskosten. Overschot op de begroting (gaat fijn naar de EU). Voor de werknemers een ramp. Mannen en vrouwen moeten beiden werken anders redden zij het niet. Zij kunnen niet op vakantie terwijl het klimaat in NL niet ideaal is ….
  Je ziet dat de bedrijven en de overheid in de nieuwste gebouwen zitten met allemaal nieuwe machines en de mensen kopen tweedehands spullen op Marktplaats.

  In de zuidelijke landen is de Euro te duur. Prijzen in winkels zijn te hoog (vinden wij ook als vakantiegangers). Te hoge lonen. Gevolg is lage export, werkloosheid, tekort op de begroting.
  Het gevolg is dat de ECB continu geld aan het printen is terwijl er geen oplossing wordt gecreëerd voor het echte probleem ….

  Maar omdat de EU een orgaan is opgezet door banken en grote bedrijven hebben ze schijt aan de burgers. Totdat de burgers het zo zat worden dat de EU wordt afgebroken ….
  Dus zo snel mogelijk terug naar een wisselkoers …. is de enig zinnige oplossing.
  De zoveelste blunder van de EU ….

 3. EUnough schreef:

  Nergens openlijk vermeld is het doel van de EU een communistisch regime zoals in Rusland. Als de globalisten hun zin krijgen verdwijnt al dat Nederlandse geld in de grote pot. Nederlandse burgers pisnijdig, Rutte zielsgelukkig want hij mag de tas van Rothschild dragen en een heleboel tevreden mensen die niets hadden superblij. Voor de korte termijn want dan is het geld op en wil niemand werken. Natuurlijk gaat het niet werken daarom is het ook een fascistische staat, een politiestaat. En dat gaat natuurlijk niet werken omdat de mensen dat helemaal niet willen en niet rusten eer dat dat systeem weg is.

  Laten we hopen dat de EU al voor die tijd weg is. Dat is voor iedereen het beste.

 4. jan schuijt schreef:

  Even n misverstand uit de weg ruimen, de economie wordt niet meer door de politiek met ( behulp van vroeger t geloof ) maar door de multinationals c.q. de BIS bank -Rockefellers – Amerika- mega industrie geregeld ,door dat je mag stemmen lijkt t of je mag meebeslissen ,maar helaas , zij moeten ons tevreden houden met voor en tegens ,anders missen zij door t lobbieen misschien later een baan .Hoeveel keer hebben we dit al niet meegemaakt met mensen die de politiek verlaten voor n gigantisch jaarsalaris ?? en va A opeens B worden ? De multinationals willen via d e z.g.n. vluchtelingen gewoon goedkoper personeel aantrekken ,niet wetende dat ze alleen maar gelukzoekers en kriminelen aantrekken , maar ook ons op meer kosten op te zadelen om ( vul dit zelf maar in ) dus gaan we zelf wel harder werken (uitkering trekkers versterken dit ) dus waarom zou ik gaan stemmen? Voor wie zou ik ? voor diegene die € 4000,– aan bijkomende kosten mag opstrijken zonder n bonnetje ????? zo, laat hierdoor uw gedachten maar even rondcirkelen . Zij die alles weten doen het – Zij die minder weten onderwijzen het -zij die niets weten voeren t bevel. Dit is mijn boodschap en hiermee moet u maar doen!

Heb jij er iets over te zeggen?