in , , , ,

Lijst met namen die de geschiedenis in gaan: de mensen die ons land hebben weggeven waar wij en onze voorouders voor gezwoegd en geknokt hebben

destroyed 1544106798
Ahmadreza89 / Pixabay

Op 5 december 2018 was de hoofdelijke stemming over de motie van Baudet/Hiddema om het Marrakesh-zelfmoordpact NIET te ondertekenen. Zoals verwacht haalde de motie het niet.

Van een echte ondertekening is overigens al geen sprake meer, want de VN heeft de spelregels aangepast naar aanwezig zijn is voldoende en ondertekening.

Uiteindelijk stemden slechts 25 Kamerleden voor en 114 van hen stemden tegen en dus feitelijk vóór het VN-migratiepact van Marrakesh.

Aangezien het dus een hoofdelijke stemming was kunnen we iedereen bij naam en toenaam noemen:

Voor:

Helder, Hiddema, Kops, Krol, Madlener, Maeijer, Markuszower, (Edgar) Mulder, Van Rooijen, De Roon, Van der Staaij, Stoffer, Van Weerdenburg, Wilders, Van Aalst, Agema, Baudet, Beertema, (Martin) Bosma, Van Brenkvan Dijck, Fritsma, Geleijnse, De Graaf en Graus.

Met andere woorden: FVD, PVV, SGP én 50Plus steunden de motie. De rest van de Kamer deed dat niet en is dus voorstander van het zelfmoordpact.

Tegen:

Van Haersma Buma, Van Haga, Rudmer Heerema, Pieter Heerma, Van Helvert, Hermans, Hijink, Jetten, Karabulut, Van Kent, Kerstens, Klaver, Koerhuis, Koopmans, Kröger, Kuik, Kuiken, Kuzu, Kwint, Laan-Geselschap, Laçin, De Lange, Van der Lee, Leijten, Van der Linden, Lodders, Marijnissen, Von Martels, Van Meenen, Middendorp, Van der Molen, Moorlag, Agnes Mulder, (Anne) Mulder, Nijboer, Van Nispen, Van Ojik, Omtzigt, Van Oosten, Ouwehand, Öztürk, Özütok, Paternotte, Peters, Ploumen, Van Raak, Van Raan, Raemakers, Renkema, Ronnes, Arno Rutte, Schonis, Segers, Sienot, Slootweg, Smeulders, Sneller, Snels, Teunissen, Tielen, Van Toorenburg, Veldman, Verhoeven, Voordewind, Aukje de Vries, Wassenberg, Westerveld, Weverling, Van Weyenberg, Wiersma, Wörsdörfer, Van ‘t Wout, Yesilgöz-Zegerius, Ziengs, Aartsen, Akerboom, Alkaya, Amhaouch, Arib, Asscher, Azarkan, Azmani, Becker, Beckerman, Belhaj, Van den Berg, Bergkamp, Den Boer, Van den Bosch, Bosman, Bouali, Bromet, Bruins, Bruins Slot, Buitenweg, Van Dam, Diertens, Gijs van Dijk, Jasper van Dijk, Dijkhoff, Remco Dijkstra, Dik-Faber, Diks, Van Eijs, El Yassini, Ellemeet, Futselaar, Geluk-Poortvliet, Van Gent, Van Gerven, Geurts, Van der Graaf, De Groot en Groothuizen.

1ef7f9bc 7185 4329 b9a5 eef3466ce062

Deze mensen zijn er stuk voor stuk verantwoordelijk voor dat Nederland straks niets meer te zeggen heeft over de eigen landsgrenzen, immigratiebeleid, verzorgingsstaat en welvaart. De sloop van onze verzorgingsstaat wordt in gang gezet, wij kunnen nooit die stroom aan mensen betalen.

Zoals het nu aan toegaat met het beleid dat migranten in de watten worden gelegen en de bijstander die wegens kanker tijdelijk uitgeschakeld is overal op wordt gekort en zijn hele hebben en houwen moet overleggen zal de autochtoon steeds meer achterwege worden gelaten. Ik noem dat Omvolking.

Ik moet nageven dat Thierry Baudet er alles aan gedaan heeft met zijn FVD om dit te voorkomen met 100 Kamervragen, een petitie, Kamerdebat en video’s.

Na Marrakech komt New York: Het VN-migratiepact van Marrakech is niet alles! In New York volgt “Global Compact for Refugees”

De VN heeft het pact van New York aangepast en nu rond de kerstdagen is het er doorheen jassen gepland.

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
jail 1544035269

In speeltuin “Bananenrepubliek Nederland” is je enkelband verwijderen niet strafbaar

belastingdienst scr1

Belastingdienst blijft ongestoord de privacy van ondernemers schenden