in ,

Links op zijn Zweeds heeft de oplossing voor het falen van leerlingen – schrap de onvoldoende’s

greymatters / Pixabay

Wat is de meest effectieve manier om het probleem op te lossen van leerlingen die falen in verschillende schoolvakken? Een denktank van de sociaal-democraten heeft het antwoord gevonden.

In worden waarderingen met A B C D E en F gegeven. Waarbij de F een onvoldoende is.

Wat is dan de meest effectieve manier om het probleem op te lossen van leerlingen die falen in verschillende schoolvakken? Een denktank van de Sociaal-Democraten heeft het antwoord gevonden.

De denktank Tiden (De tijd), die in handen is van de Sociaal-Democraten, stelt voor om de waardering F – dus onvoldoende – te schrappen van de waarderingsschaal van de middelbare school.

In plaats daarvan stelt het rapport voor om “streepjes” in te voeren voor alle gevallen waarin een beoordeling van de leerling niet mogelijk is, bijvoorbeeld door een hoog verzuim.

Om het aandeel van de leerlingen die toegelaten worden tot het hoger secundair onderwijs te verhogen, stelt Tiden ook voor om na te gaan of men wiskunde niet als overgangsnorm zou moeten afschaffen. Dit zou betekenen dat het niet langer vereist is om voor wiskunde minstens een voldoende te halen om toegelaten te worden tot het hoger onderwijs.

Het rapport heeft aandacht getrokken op , waar de voorstellen op een onbevangen manier worden bespot.

“Hoe socialisten een probleem oplossen: Verwijder de meetinstrumenten die gebruikt worden om het probleem te meten, en doe alsof het probleem verdwijnt”, schrijft gebruiker Hampus Andersson op Twitter.

Lees verder bij de bron: fenixx


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

De volgende leugen van Rutte! Nederland haalt toch ISIS-kinderen op uit Syrië

Deplatforming komt op stoom: Facebook verwijdert het rechtse Natural News definitief