in , , , , ,

Linkse droom spat uiteen: bijdrage van migranten in Zwitserland is niet zoals ze hadden verwacht

zou zich kunnen voorstellen dat de moslim immigranten die ze importeerden, het probleem van de krimpende beroepsbevolking zouden helpen oplossen, maar dat mocht niet zo zijn, aangezien 80% van de Somalische moslims die ze binnen brachten op bijstand leven en dat waarschijnlijk ook altijd zullen zijn.

Bachir Gobdon van de Somalische Diaspora vereniging schreef een deel van de schuld voor de hoge welvaart snelheden in de Somalische gemeenschap toe aan de gemiddelde gezinsgrootte met zeven kinderen.

Volgens recentelijk vrijgegeven gegevens hebben verscheidene migrantengroepen van verschillende nationale afkomst in Zwitserland een welvaartsafhankelijkheidspercentage van ruim boven de 50 procent, waarbij meer dan 80 procent van de Somalische moslims in het land stand-byuitgaven doet.

De gegevens zijn verzameld en vrijgegeven door zowel het Federale Bureau voor de Statistiek als het Staatssecretariaat voor Migratie en tonen aan dat de 4.000 Somaliërs in Zwitserland verreweg het meest gevoelig zijn voor overheidsuitkeringen: 83,7 procent vertrouwt op staatsinkomsten.

Hoewel Somaliërs veruit de grootste ontvangers van welvaart zijn, hebben verschillende andere nationaliteiten ook percentages van meer dan 50 procent, zoals Eritreans met 54,7 procent en Angolanen met 54 procent.

De statistieken staan ​​in schril contrast met het aantal Zwitserse staatsburgers met betrekking tot de welvaart, tegen slechts 2,3 procent van de bevolking – hoewel de Japanse staatsburgers de laagste van allen waren met slechts 0,6 procent.

Lees verder bij de bron: Stop de Bankiers

Foto is van een ander item…


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Gele Vest Beweging
1 jaar geleden

De hele immigratie is een schandaal en in gang gezet door de NWO met de bedoeling de EU landen van binnen uit kapot te maken op weg naar een wereldregering geleid door fascistische banken en multinationals!
Het feit dat regeringen hier aan meewerken geeft aan waar de regeringen staan.
Referenda worden ter zijde gelegd. Burgers worden voorgelogen.
Het kan niet uitblijven dat hier een groot conflict uit gaat ontstaan.
De regeringen zijn al een flink aantal jaren bezig de burgers op afstand te houden en luisteren nog uitsluitend naar grote bedrijven en banken (die ook weer de EU volledig domineren). De overheid schijnt vergeten te zijn dat zij betaald worden door de burgers en dat zij de burgers vertegenwoordigen. De belastingdruk is gigantisch en bedrijven doen niet anders dan zoveel mogelijk belasting betalen te ontwijken (kijk maar naar Shell).
Het kan niet uitblijven dat op zeker moment, ook in NL, de bom barst.

Temperatuurreconstructie uit Centraal-Azië toont 432 jaar geen opwarming, wel recente koeling

Eritrese asielzoeker gaat trouwen met zijn 15 jarige verkrachtingsslachtoffer, rechtbank ‘onderzoekt’