in ,

Linkse milieu-gekkies dreigen met juridische jihad tegen iedereen

Drammen, drammen en nog eens drammen….

De opvolgers van Volkert van der Graaf zijn opgestaan. Nee, niet om Fortuyn te vermoorden.

Wel om iedereen die naar hun smaak niet goed genoeg voor de diertjes en de plantjes zorgt helemaal juridisch kapot te bedreigen en daarna een juridische strijd op ze te botvieren.

Deze ‘frisse' lui heten MOB, en zijn momenteel bezig de regering lastig te vallen.

We kennen al , PETA, Milieudefensie, Wakker Dier en enkele andere radicale dierenorganisaties. Maar we hebben een nieuwe ‘ster' aan het firmament: MOB.

Deze doldrieste lui denken dat het volkomen normaal is om met een brief vol grove taal allerlei zaken te eisen van premier . En als de VVD-leider niet toegeeft?

Nou, dan ontketenen ze gewoon een gerechtelijke strijd die z'n weerga niet kent.

Knettergek:

“De -activistische club MOB dreigt premier Rutte in een persoonlijke brief met 'oorlog'. Als het kabinet niet alsnog de natuur beter beschermt, „dan zullen wij dat interpreteren als oorlogsverklaring”, aldus het epistel dat is bezorgd in het Torentje.

Voorzitter Johan Vollenbroek eist dat Rutte de Nederlandse uitstoot danig verlaagt. Zo niet, dan opent de MOB een nieuw juridisch front tegen 'een groot aantal vergunningen' voor wegenaanleg, woningbouw en landbouw.”

Natuurlijk is het de regering die zogenaamd aan oorlogsverklaringen doet, maar in feite is deze brief precies dat: een oorlog tegen de democratie.

Lees verder bij de bron: De Dagelijkse Standaard

 


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Banken mogen het massale beëindigen van leningen en aflossing doorlopend krediet afdwingen

Politie tekort in Bananenrepubliek: agenten gevraagd terug te komen van vakantie