in , , ,

Linksom of rechtsom, u gaat erop achteruit: Gemeentebelasting gaat flink stijgen, afvalstoffenbelasting met 139% verhoogd

anaterate / Pixabay

De gemeente neemt dit jaar een grotere hap uit je portemonnee dan voorgaande jaren. De woonlasten stijgen flink, becijfert de Rijksuniversiteit Groningen.

Dat komt vooral omdat de Rijksoverheid de afvalstoffenbelasting flink heeft verhoogd, met 139 procent.

Ook de rioolheffing en de onroerendezaakbelasting (ozb) stijgen. Voor de meeste Nederlanders komen er een paar tientjes bij.

Huurders moeten dit jaar 5,4 procent meer betalen. Voor huiseigenaren ligt dat percentage op 4,3 procent. In harde euro’s is dat gemiddeld 18 euro extra voor huurders, 29 euro voor huiseigenaren.

De stijging wordt voor het grootste deel veroorzaakt door de hogere afvalstoffenbelasting. Die belasting wordt betaald door de afvalverwerkende industrie, bijvoorbeeld door huisvuilcentrales. Die berekenen dat weer door aan gemeenten, die op hun beurt de afvalstoffenheffing verhogen.

Daarmee stijgen de woonlasten voor huurders en eigenaren.

Lees ook eens verder bij de bron: RTLZ

Zoals ik al eerder heb geschreven is dit een truc om die paar euro’s die je eventueel zou over houden, meteen teniet te doen.
Trap er niet in mensen. De is er niet voor u.JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
2 jaren geleden

“Ja,… schulden vergroten, kost geld en moet betaald worden
Personen en Bedrijven die zichzelf naar een failliet willen helpen, hebben een degelijk excuus,… wanbetalers geheten
En de overheid sponsert het nog steeds.

Wanneer komt de tijd dat de Juiste Personen eens een poging gaan doen tot sponseren van het terugdwingen van schulden…
Of daar er aan de schulden zoveel verdient wordt, de wanbetaler eens betaald wordt,.. (sorry u snapt vermogensbeheer niet???), als straf dat je een land ten gronde helpt.
Want dan hoeven we geen door de gemeenschap betaalde regelingen meer als schuldregelingen, WegSanerenNederland en zijn Personen, bewindvoerders, voedselbanken, kredietbanken enz enz

Gekke Henkie
2 jaren geleden

Die hogere belastingen hebben niets maar dan ook niets te maken met hogere kosten van verwerking van afval … maar alles met een overheid die niet met geld kan en wil omgaan en/of andere bestedingsdoelen heeft. Waarom afvalbelasting? Omdat iedereen die moet betalen. Arm of rijk. En of je nu veel of weinig afval produceert maakt niet uit. Dus inkomsten onafhankelijk. Je weet op voorhand als wat je binnenhaalt. Schandalig niet?

De grote vraag is waarom de NL overheid niet uit komt met haar geld en waar al de overheid al dat geld aan uitgeeft. Als de regering eerlijk is dan zal de regering antwoorden dat veel geld gaat naar de immigranten die gehuisvest moeten worden en die nog moeten wennen aan de Nederlandse taal terwijil immigrnaten nog geen lagere school hebben en waar pas hun achterkleinkleinkinderen potentieel deel zouden kunnen uitmaken van het Globalistische bedrijfsleven. Maar de NL regering is niet eerlijk en zal dat dus nooit toegeven. Zij zal zeggen dat de dijken moeten worden opgehoogd of dat een nieuwe verkeersweg moet worden aangelegd. Of verzin maar wat wat niet met EU en niet met mulitculti te maken heeft. Want dat onderwerp is taboe in NL !!!

En daar zit het echte grote probleem: de NL regering is niet eerlijk en niet open en niet democratisch. En dat is het allergrootste probleem van NL (en van de hele EU). Dat moet veranderen en wel op heel korte termijn wil het land niet nog verder afglijden naar een fascistische staat.

En zolang dat niet verandert kan Henkie vrijwel zijn gehele inkomen naar de overheid brengen en is hij niet meer dan een loonslaaf zonder enige inspraak.

Realist-
2 jaren geleden

Lijkt wel of de antichrist steeds harder om zich heen aan t slaan is

jungleelephant
2 jaren geleden

Zal niet veranderen zolang ze niet afgestraft worden bij de verkiezingen:weet dus waar u op stemt!

Gekke Henkie
2 jaren geleden

Zie: http://finalwakeupcall.info/blog/2019/01/02/de-onthulling/

Het satanisch Vaticaan creëerde meer dan 6000 valse religiën om de mensen te controleren door angst voor de dood en de hel, dat zijn leugens. Er is geen hel, behalve de hel waar we nu in leven. De kerken zullen binnenkort verplicht worden hun verontschuldiging aan hun congregatie aan te bieden voor alle leugens en onjuiste voorstellingen die zij hebben verteld.

Onze Belastinggelden

Het Vaticaan besliste welke oorlogen zouden worden uitgevochten om hun agenda te promoten. Elk land werd verplicht geld te lenen van de City in Londen, waarvoor inkomstenbelasting werd vastgesteld. De bevolking werd verplicht de leningen met rentekosten voor deze criminele oorlogsleningen te betalen. Het corporate Washington DC evenals de EU in Brussel zijn net als de IRS en de belastingdiensten administratief buiten het eigen land gevestigd en illegaal.

De Paus van Rome verkreeg de macht over de monarchie met de ondertekening van het verdrag van 1213 tussen koning John en Paus Innocentius III, dat Engeland voor altijd een vazalstaat maakte van het heilig Romeinse rijk. Daarom worden al onze belastingopbrengsten via Engeland doorgesluisd naar het Vaticaan. – 67% hiervan gaat naar de kroon van Engeland, 23% naar de commissie van 300, de aandeelhouders van de door Rothschild gecontroleerde federale reservebank en alle andere centrale banken. Terwijl 10% van de belastinginkomsten naar de belastinginspecteurs zelf gaat opdat ze hun mond houden over deze illegale transacties.

Sinds 1913 is geen van de door de belastingdiensten geïnde inkomstenbelasting naar de overheid gegaan. Overheden worden volledig gefinancierd d.m.v. zwarte inkomstenbronnen, zoals o.a. van drugs-, mensen-, orgaan- en kinderhandel en de off-budget accounting op het uitgebreid jaarlijks financiële rapport (CAFR).

NL=EU=NWO=Bilderberg=NEVER !!!!!
2 jaren geleden

Wat is er afgelopen jaar gebeurd wat de afvalbelasting zo moet doen stijgen?
Ik denk dat ik het weet: afgelopen jaar moest er zo nonodig een afvalpas op naam komen die gepresenteerd moet worden bij de afval container bij iedere zak afval die aangeboden wordt.

Volgens de Gemeenten omdat ondernemers uit buurtgemeenten afval deden in de containers. Maar daarvan is nooit iets gebleken en is ook nog eens zeer onpraktisch vanwege het sluisysteem bij de afval container. En zou zoiets sporadisch voorkomen dan ga je geen landelijk systeem uitrollen. Tenminste: normale mensen doen dat niet omdat geld voor normale mensen een schaars goed is
Overheden kennen dat probleem totaal niet omdat zij altijd de kosten laten betalen door de burgers.
Daarom kun je een overheid nooit vertrouwen.

De werkelijke reden is dat NWO alles wil registreren wat zij kan registreren en dus ook dit systeem met een afvalcontainer die praat met een grotere computer zodat van iedere burger precies kan worden bijgehouden of hij wel afval inlevert en hoeveel en wanneer … en dus ook wanneer die burger afwezig is ….. Zo’n systeem is zeker niet gratis, maar dat interesseert de overheid niets.
Voor de NWO is die info belangrijk om te weten of die burger wel thuis is ….. en wat die burger wel aan het uitspoken is.

Een bewoner in Utrecht die een rechtzaak tegen de Gemeente Utrecht aanspande vanwege het vergaren van privacy gegevens door de overheid is door de rechter in het gelijk gesteld. De rechter stelde dat de Gemeente mag checken dat een zak afval door een inwoner van een bepaalde plaats wordt aangeboden maar mag geen data opslaan over de betreffende burger.
Of de Gemeente zich hieraan houdt? Laat ik het zo zeggen: je kunt de overheid niet vertrouwen. Op geen enkel gebied en waarschijnlijk ook niet op dit gebied.

En dan nu de kosten: de NWO betaalt zelf natuurlijk niets !!!! De burgers betalen voor die verderfelijke NWO die zij absoluut niet wil …. Dan nu de vraag: hoe hoog zijn die kosten van computersystemen op de containers, de zenders naar een centraal computerysteem, de verdere dataverwerking?
Allemaal zaken die volstrekt overbodig zijn en die geen enkele toegevoegde waarde hebben maar die de overheid haar burger oplegt …. zonder stemming of wat dan ook.
Ik denk dat 100 miljoen Euro zeker niet te hoog geschat is …. En dat bedrag verklaart waarom de afval belasting zo sterk omhoog gaat. Alleen houdt de overheid de mond stijf dicht waarom die belastingverhoging nodig is.

Nederland cq EU zijn heel gevaarlijk bezig en de NL regering en de EU zijn absoluut niet te vertrouwen. Als U denkt dat het wel mee valt moet U toch echt op internet gaan lezen over de geschiedenis van de EU.
Wordt wakker mensen want zolang de burgers niet massaal in actie komen gaat deze criminele bende gewoon door !!!! De volgende meter komt ongetwijfeld op het riool !!!

Zucht. Juist de strenge 100-procentscontroles op risicovluchten worden overgeslagen

Klimaatgekkies, leg eens uit: Het regent, hagelt en sneeuwt in de woestijnen en tropische/sub-tropische gebieden