in ,

Lodewijk Asscher wist wél van de toeslagen noodkreten af!

Kijk eens aan! De onderzoeksjournalisten van Follow the Money halen één dag voor Kerstmis de schijnheilige -politicus Lodewijk Asscher hard onderuit.

Als minister van Sociale Zaken wist de sociaaldemocraat wel degelijk dat ambtenaren van de waarschuwingen hadden geuit over de gang van zaken.

De bom binnen de PvdA-gelederen was al gebarsten, maar dit is nog even een coup de grace van de speurneuzen bij FTM.

Bij de verhoringen van de Ondervragingscommissie ontkende Asscher alles nog, en wist hij zogenaamd van niks over de toeslagenaffaire terwijl financiële rampspoed werd uitgestort over duizenden ouders.

Maar FTM heeft alle stukken boven tafel gekregen via WOB-verzoeken ‒ en dan komt toch echt een ander beeld naar boven drijven.

Het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid heeft meerdere malen gemeld dat uit de eigen stukken niet op te maken is of Asscher op de hoogte was van de hele kwestie, maar dit is volgens FTM lariekoek.

Diverse ambtenaren hebben verteld dat Asscher over alles van de hoed en de rand wist:

Lees verder bij de bron: De Dagelijkse Standaard


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


Rapporteren

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Gewetenloze Rutte “moet nog even nadenken” of toeslagenaffaire smet op carrière is

Doorbraak in rechtspraak rond stralingsrisico’s