in

LOL, Timmermans: vingerafdruk vluchtelingen schrikt terroristen af

Eurocommissaris Frans Timmermans denkt dat islamstrijders buiten de deur kan houden door alle vluchtelingen te registreren en van hen een vingerafdruk af te nemen. Dat heeft hij maandag gezegd als reactie op de zorgen van verschillende Europese landen, zo meldt Reuters.

Op een persconferentie in Genève kreeg Timmermans de vraag hoe de Europese Unie ervoor zorgt dat er geen militanten die willen plegen met de vluchtelingen binnenkomen. ‘Simpelweg door vingerafdrukken af te nemen bij aankomst. Als we dat vakkundig doen, kunnen we de terroristen eruit filteren.’ Hij zei daarbij dat hij niet gelooft dat militanten met vluchtelingen meereizen als ze weten dat ze bij aankomst hun vingerafdruk moeten afgeven.

Timmermans liet daarop volgen dat hij het niet leuk vindt dat de voor islamstrijders als argument wordt gebruikt tegen alle vluchtelingen, waar ook vandaan.

Lees verder bij de Bron: TROUW


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Steeds hogere eisen stellen: Ontevreden asielzoekers verlaten noodopvanglocatie

De EU is een staatsgreep aan het uitvoeren op de Europese landen: “Weg Met Ons!”