in

LOL: Timmermans waarschuwt terroristen via Facebook

-commissaris Frans Timmermans reageert geschokt op de van vrijdag in , Tunesië en Koeweit, maar waarschuwt de daders dat hun terreuracties tot niets zullen leiden. Op zijn Facebookpagina schrijft hij: ,,Vandaag weer veel onschuldige slachtoffers in Frankrijk, Tunesië en Koeweit. Slachtoffers van terreur, van gewetenloze moordenaars die erop uit zijn haat, angst en verdeeldheid te zaaien. Om zo een voedingsbodem te hebben voor hun gruwelijke, totalitaire en nihilistische ideologie. Ze zijn uit op macht, op overheersing.”

Volgens Timmermans zullen ze echter niet ver komen. ,,Zij zullen falen. Hun ideologie is net zo boosaardig en onmenselijk als hun methoden. Wat zij zullen oogsten is onze vastberadenheid om terroristen te bestrijden en uit te schakelen. Onze eenheid in het afwijzen van totalitaire ideologieën, onze kracht in het samenbrengen van alle mensen van goede wil, die pal staan voor de , voor mensenrechten en voor een waarin iedereen het recht heeft zijn leven in vrijheid vorm te geven.”

Lees verder via: Europa Nu

Photo by Partij van de Arbeid (PvdA)


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Alle planeten in ons zonnestelsel ondergaan (klimaat)verandering

200 Artsen in EU: ‘Stop met HPV-vaccineren’