in

Londen: megamoskee in de buurt van homo-wijk angstvallig stil gehouden

Photo by clasesdeperiodismo

In de chique Londense wijken van Westminster moet nu in een prachtig gebouw op Piccadilly Circus een megamoskee ontstaan. Het gemeentebestuur hield dat geheim, media maakten het openbaar, nu regent het protesten.

Want direct om de hoek ligt Soho, het traditionele centrum van de homoseksuele en alternatieve cultuur. Men vreest voor de samenhang in de gemeenschap.

Liefdadigheidsproject

Eigenaar van het desbetreffende gebouw, het historische Trocadero-gebouw (foto), is de in Malawi geboren investeerder in onroerend goed Asif Aziz. Hij is de baas van het beleggingsfonds Criterio Capital, dat onroerend goed ter waarde van £ 2 miljard in heel Londen bezit.

In 2015 richtte Aziz een stichting voor liefdadigheidsdoelen op. Hij geeft o.a. studiebeurzen aan moslims. Ook de in februari ingediende aanvraag voor zijn verbouwing motiveerde Aziz met “liefdadigheid”.

Een Nederlandse bekeerling wordt imam

Want het zou dringend nodig zijn om ruimte voor de islamitische gemeenschap in de wijk te creëren. De moskeeën in de buurt zouden veel te klein zijn, zegt men. De kelder van het Trocadero-gebouw zou sinds 2005 leegstaan.

Daar dient een moskee voor 1000 gelovigen te ontstaan.

Imam van de moskee moet Sulayman Van Ael worden, een Nederlandse islamitische bekeerling. Op de begane grond moet plaats komen voor een met elkaar van alle mensen, om het even van welk geloof.

Angst voor cultuuroorlog

De protesten nemen nu toe. Een voormalige wethouder van Westminster beklaagde het als “teken van de tijd” dat …..

Lees verder bij de bron: E.J. Bron

Photo by clasesdeperiodismo


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Wilma
1 jaar geleden

Ze moeten nog maar meer moslims als burgemeester aandstellen. Het is gewoon uitlokken van een burgeroorlog in heel Europa

Tijd voor een Nieuw Tijdperk
1 jaar geleden

Lijkt dat niet heel erg op wat er in Amsterdam gaande is? En eigenlijk in de gehele EU. Met precies hetzelfde doel namelijk een cultuur van binnenuit kapot maken. Overheden die uiteraard dondersgoed weten wat er aan de hand is en die desondanks doen of ze niets weten. Sterker nog: klaar staan met subsidies die betaald worden door de burgers.
Gekke Willy wenst iedereen nog even een goed suikerfeest.
Meer dan voldoende geld dat van buiten komt. Een samenzwering. Een echte.
En nog steeds zijn de burgers stil … ze mopperen wat binnenshuis … maar de tumor groeit zonder tegen maatregelen genadeloos verder.
De tumor kan gestopt, maar dan moet de patient wel drastische maatregelen nemen met gezonde voeding.

Wordt wakker mensen !! We worden met zijn allen dagelijks bedonderd en bestolen op honderden manieren. Veel meer dan we ooit dachten.
Man en vrouw werken dag en nacht en we zien onze kinderen niet eens opgroeien. En hoe hard we ook werkten: het was altijd net genoeg om vaste lasten en de vele belastingen te betalen.
Ons geld systeem is volledig corrupt, de gezondheidszorg is niet alleen corrupt, maar zelfs schadelijk voor onze gezondheid, onze overheden zijn corrupt, de media zijn corrupt …. Het is tijd ons te bevrijden … Het is tijd voor een nieuw Tijdperk !!!

1 jaar geleden

ach ja dat doen ze hier ook zei mogen alles en wij mogen niks

Fat AlDeal
1 jaar geleden

Het is toch heel makkelijk.
Een moslim die zich misdraagt, meteen afstraffen zoals ze dat in laten we zeggen, Jemen, op het moment dat ze zich niet aan de regels houden.
Eén lhbti die zich misdraagt, meteen voor de krant zetten en gaan roepen dat hij/zij lhbti is, dan weten ze meteen wie t was.
Het is gewoon lastig, homo’s slaan namelijk ook als kerels & Moslim mannen kussen elkaar.
Het is gewoon jammer dat veel moslims zich niet aanpassen & met schreeuwende Imam’s de rust rondom een moskee blijven verstoren.

Data analyse: Lockdowns verwoesten minstens 7 x zoveel mensenjaren dan ermee worden gered

EU wil 500 miljard euro (van uw geld) extra weggeven om coronacrisis te bestrijden