in

LONGREAD: Het nieuwe digitale geld, zo gruwelijk

TheDigitalArtist / Pixabay

De politieke elite heeft haast met het opruimen van de euro. Talloze bedrijven uit het midden- en kleinbedrijf worden zelfs betaald en gesubsidieerd om hun activiteiten te staken. Dit is ongekend. Een snellere manier om de economie te slopen bestaat er niet.

En waarom juist de middenstand slopen, omdat dit altijd de kip met de gouden eieren is geweest? Grote armoede gaat volgen. Maar de honger naar de absolute macht is groter. Want als de euro snel uit de weg is geruimd, lacht de introductie van het digitale geld de politici toe.

Dat digitale geld geeft zo’n belofte, zo’n zalige almacht, daar is niet aan te weerstaan.  Nu doorpakken is daarom het devies. Volgens verwachting is het nieuwe digitale geld binnen vijf jaar volledig ingevoerd.

“fuh fuh puh voe sippe sallie” zeggen de schapen achter het mondkapje

Vrij vertaald betekent dit dat de meneer en de mevrouw met het mondmasker op zeggen dat ze nergens last van hebben en hun geld eigenlijk al digitaal geld is. Ze betalen namelijk nóóit meer contant, maar alles met de pinpas. Echter, met die gedachte zitten ze er bijna 100% naast. Het grootste corona-schaap zal straks spijt krijgen zijn hersens op nul te hebben gezet en vrolijk te hebben meegedaan met de nep-pandemie. Maar dan is het te laat. In het volgende wordt een somber beeld geschetst van de mogelijkheden met het nieuwe digitale geld, maar de domme gewetenloosheid van onze politici doet het ergste vrezen. Wie verder leest, zal moeite hebben het allemaal te bevatten.

Het nieuwe digitale geld

Startpunt is dat iedere digitale euro uniek is, een eigen nummer heeft en gekoppeld wordt aan een eigenaar. Daarmee wordt het mogelijk de tocht van deze euro door de economie te volgen. Het is voor eeuwig bekend van wie hij was en naar wie hij gegaan is. Niets is meer te verbergen: iemand betalen voor een klusje, cafébezoek, sigaretten kopen, lidmaatschap Forum voor Democratie, vette hap kopen, bezoek aan een masseuse. Zo maar even wat voorbeelden van transacties die gebruikt kunnen worden om iemand later een ziektekostenverzekering te weigeren, een baan te weigeren (FvD), of een belastingaanslag te sturen voor zwart werken.

U hoort het mondkapjes-schaap al blaten: “Oh, maar van mij mogen ze alles weten, ik heb niets te verbergen”. Er valt ook niets meer te verbergen. Maar hier houdt het echt niet bij op.

De digitale rekening

Over vijf jaar kennen we geen banken meer zoals op vandaag. Dezen hebben dan met het betalingsverkeer niets meer te maken en zitten ook in de sector van de overbodigheid.  De laatste werknemers houden zich bezig met het afwikkelen van schadeclaims en rechtszaken namens woedende klanten. Deze zijn hun volledige spaargeld en oudedagsvoorziening kwijtgeraakt, doordat de bank hen niet gewezen had op de enorme risico’s die ze liepen (terwijl ze ook nog de artikelen van “Weethetwel” op “E.J. Bron” gemist hadden).

In plaats daarvan heeft over een paar jaar Iedereen die aan het economisch verkeer deel mag nemen een rekening rechtstreeks bij de in Frankfurt. In zijn rekeningnummer zit zijn sofinummer versleuteld alsmede wat nu nog het vaccinatiepaspoort heet, maar wat dan het totale pakket behelst aan gegevens over …..

Lees verder bij de bron: E.J. Bron


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
J. Onno Dekker
30 dagen geleden

Proportioneel geweld!

Mario
28 dagen geleden

De vorming van het geldkartel Federal Reserve System is voorafgegaan aan een lange reeks kunstmatige “crises”:
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_recessions_in_the_United_States
In 1913 Amerika was gaar gebraden voor een “oplossing om een einde aan alle crises te maken”. Dat was de Federal Reserve, een private geldmonopolie dat eerst Amerika en dan de wereld in een schulden gevangenis heeft opgesloten.
Het huidige geldsysteem geeft de grote bankiers alle instrumenten in hand om de economie te laten groeien of krimpen. Onze economische vrijheid is beperkt omdat de eigenaren van het geldsysteem bepalen hoeveel geld en schulden de economie heeft. Maar er is nog vrijheid binnen dit systeem om te bepalen hoe een ondernemer zijn activiteit inricht, of voor een consument in de keus van zijn aankoop.
Zelfs deze minimale economische vrijheid is te veel voor de grote bankiers. Ze willen een nieuw systeem hebben om elke koop/aankoop door een fijne kam te trekken en te bepalen per individu wat gekocht mag worden, voor welke prijs, van wie, hoe veel, enzovoorts. En net zoals in 1913 zal dit nieuw systeem “nodig” zijn om nieuwe “crises” te voorkomen. Nieuwe motivaties zullen zijn dat “het beter is voor het milieu”, “het is om onze pensioen veilig te stellen”, en nog meer van zulke onzin. De “oplossing” zal gebaseerd zijn op 3 pilaren:
– de blockchain technologie;
– kunstmatige intelligentie logica, big data;
– de inwendige chip – 666.
Om dit te kunnen realiseren moet eerst een “crisis” gemaakt worden zo diep, zo lang en zo ondragelijk dat de “oplossing” met de 3 ingrediënten acceptabel zou zijn (net als in 1913 met de introductie van de Federal Reserve). Daarom wordt het huidige systeem bewust gesloopt met negatieve rente.
Wie zich zorgen maakt over zijn pensioen of spaarpot zou eerst het ontstaan van het huidige geldsysteem moeten aanschouwen om de verschijning van de logisch onverklaarbare negatieve rente te begrijpen en het doel daarvan te identificeren.
 

Gaat goed: Ook IJsland, Noorwegen en Italië stoppen tijdelijk met gebruik AstraZeneca-vaccin

Minister (weet van niets) Grapperhaus lijkt al jaren geweten te hebben van frauderende topnotaris, werkte zelfs samen