in ,

Lord Rothschild waarschuwt dat de Nieuwe Wereld Orde in gevaar is

Lord Jacob Rothschild, van de roemruchte –of moeten we zeggen gehate?- bankiersfamilie, waarschuwt dat het wereldwijde economische en geopolitieke systeem dat na de Tweede werd opgebouwd in gevaar is. Daar waar de wereldmachten in 2008 nog samenwerkten om in de financiële crisis aan te pakken, verloopt die samenwerking 10 jaar later veel moeizamer. Rothschild ziet de handelsoorlog tussen de VS en China, en de crisis in de –die overal in de wereld als een crisis wordt gezien, behalve in de EU- als de meest acute problemen die de stabiliteit van de economische orde bedreigen.

In 2014 noemde Lord Rothschild de ‘geopolitieke situatie het gevaarlijkst sinds de Tweede Wereldoorlog’, en een jaar later waarschuwde hij tegen de gevolgen van ‘wat ongetwijfeld het grootste experiment in monetair beleid in de wereldgeschiedenis is’. Een jaar geleden uitte hij zijn grote zorgen over de naar onvoorstelbare hoogte gestegen aandelenkoersen, terwijl de economische groei bijna overal afgezwakt of nihil is.

Later zei Rothschild dat deze periode van monetair beleid (‘quantitative easing’ = het uit het niets creëren van honderden miljarden dollars en euro’s) op zijn einde loopt, mede omdat de geopolitieke spanningen op de wereld blijven oplopen, en steeds moeilijker op te lossen zijn. En ‘natuurlijk’ noemde de NWO-sleutelfiguur ook het zich verspreidende ‘populisme’ een van de oorzaken – wat niets anders is dan dat volken in opstand beginnen te komen tegen deze elite, en tegen hun open grenzen, welvaart- en cultuurafbraak, en superstaten met geforceerde ‘diversiteit’ en islamisering.

‘Schuldenniveau eurozone verwoestend hoog’

Die spanningen worden voor een aanzienlijk deel veroorzaakt door de EU en eurozone, waar ‘het schuldenniveau tot potentieel verwoestende hoogten’ is gestegen. Denk echter maar niet dat u daar ook maar één serieuze waarschuwing in de reguliere Nederlandse en Europese media over leest. Iedereen, ook journalisten en zelfs politici, lijken te geloven dat je onbeperkt geld kan blijven ‘bijdrukken’, wat ook nog eens vrijwel uitsluitend ten goede komt van een klein eliteclubje.

Het commentaar op Rothschilds jongste waarschuwing is niet mals, want ‘als een van de mensen die overvloedig geprofiteerd heeft van de ‘wereldorde na de oorlog’ waarschuwt dat die orde op zijn laatste benen loopt, wordt het wellicht tijd om je zorgen te maken’, aldus Tyler Durden (Zero Hedge). En inderdaad, de Rothschilds hebben hun risicovolle posities fors afgebouwd, een teken dat ze verwachten dat de markten over hun top heen zijn.

De wereldwijd snelle groei van het ‘populisme’ laat zien dat veel mensen vinden dat er niet snel genoeg een einde kan komen aan de ‘Nieuwe Wereld Orde’ van de Rothschilds, Rockefellers, Bushes, Clintons, Obama’s, het Amerikaanse MIC (militair industriële complex), de EU en het Vaticaan.

Turkije steekt wereld aan

Signalen van een wankelende NWO en nieuwe financiële crisis zijn er genoeg, zoals de scherpe daling van de Turkse (35% in een jaar, nog sneller dan de val van de Argentijnse peso), die ondanks ‘geruststellingen’ van dictator Recep Tayyip Erdogan dat ‘zij dan dollars mogen hebben, maar wij Allah’, inmiddels wereldwijde consequenties begint te hebben. Financiële markten zijn bang dat , dat grote belangen in Turkije heeft, wordt aangestoken. ‘Het lijkt op een complete crash (van de lira), dus ze moeten nu iets doen. De lira zal blijven dalen als ze de rente niet vandaag laten stijgen,’ verklaarde een analist. (2)(3)

En anders kan Erdogan altijd nog één van zijn al zo vaak aangekondigde imperialistische islamitische oorlogen beginnen tegen Griekenland, Cyprus, Israël en/of , of een begin maken met het herstel van het Ottomaanse Rijk door een militaire aanval op de . Ook in dit opzicht lijkt zijn opkomst, retoriek en totalitaire machtsgreep als twee druppels op die van een andere dictator in de jaren ’30 van de vorige eeuw. We weten allemaal hoe dat is afgelopen, en dat dreigt nu opnieuw te gebeuren.

(1) Zero Hedge
(2) Zero Hedge
(3) Zero Hedge

Lees ook eens verder bij de bron: xandernieuws.punt.nl


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
jungleelephant
2 jaren geleden

Het hele zooitje kan mij niet snel genoeg in elkaar storten!

JohnC
2 jaren geleden

Jacob Rothschild (voor zover in leven na de helikopter crash) weet dondersgoed dat de elite van veel minder dan 1 % meer dan 95 % van het totaal vermogen in de wereld heeft binnengeharkt . En dat vermogen is niet vergaard door hard werken maar het is het vermogen dat door hard werken van de 99 % tot stand is gekomen en dat is gejat. De rol van de banken was niet meer dan dat via het mechanisme van fractionele reserve een schuld werd gecreëerd (ergo:geld werd gratis geprint )….
Veel van dat vermogen heeft de elite verkregen door oorlogen te doen ontstaan door false flag operaties waarbij landen tegen elkaar werden uitgespeeld en waarbij miljoenen slachtoffers vielen. Partijen als Rothschild leenden geld aan beide landen zodat ze wapens konden kopen maar ook als het na jaren weer vrede werd stonden de banken weer klaar om beide partijen weer geld te lenen (via fractionele reserve) zodat de burgers hun huizen weer konden opbouwen (op eigen kosten). De burgers hebben wereldwijd enorm veel geld en vermogen verloren! Los van het aantal slachtoffers en het onmenselijke leed !

De huidige situatie in de wereld is ontstaan door de banken en door partijen als Rothschild.
De banken zijn niet meer geweest dan parasieten die hun gastheer hebben kaal gevreten.
En toen zij dat nog niet genoeg vonden zorgden zij er wel voor dat oorlog onstond ….

De enige goede oplossing is dat deze onmenselijke elite volledig wordt onteigend en dat het vermogen over de wereld wordt verdeeld na de honderden jaren ellende die zij op deze aarde hebben gebracht.

Walter Jakobsen
Antwoord aan  JohnC
1 jaar geleden

hey john ik ben het volledig met je eens en ik ben er ook van overtuigd dat deze zieke mensen binnen nu en ik schat 2 jaar alles kwijt raken ,het word tijd!!!!!!! amen

Leon
2 jaren geleden

Als je de wereldproblemen wilt oplossen -dan moet je de Joden van hun [veel te grote] materiele rijkdom afhelpen, Hun gouden kalf afpakken dus. In zo’n geval – zijn er vrijwel geen problemen meer -en in de wereld is er minder ellende -en oorlogen zijn dan ook gelijk uit wereld.

2 jaren geleden

Misschien is de slogan,…. Meer dweilen,… beter om te zetten in,.. de kraan een stuk dicht draaien…

Ik bedoel,… als elk bedrijf nu eens bedrijven gingen ‘sponseren’ die hun schuld verminderde,… dan dit milioenen kostende incasso/gerechtsdeurwaarders imperium die domweg schuld maakt. (Want het betaald zo goed…..)

Want ze kijken maar naar 1 ding,.. a schuldeiser heeft schuld en hoe maak je die meer,.. met wanbetalers en schuldeisers als rookgordijn.

Theodorus
Antwoord aan  sjouwke7
1 jaar geleden

Dit is keihard. Maar de waarheid. Dit soort corruptie wordt niet aangepakt.

The King
1 jaar geleden
C. Marks
1 jaar geleden

Als geld wordt “afgepakt” en vervolgens wordt uitgedeeld, zoals linkse niet nadenkers propageren, is het helemaal niks meer waard. Probeer maar eens een loodgieter te bellen die 3 Miljoen bezit, bij wijze van spreken. Zolang geld schaars blijft en er mensen bereid zijn wat voor te leveren blijft het systeem werken.
Met andere woorden is het dus nuttig dat er enkele zwarte gaten bestaan die geld blijven opzuigen. Immers blijven overheden maar bijdrukken. Ze hebben nu al zoveel moeite om dat nep geld de sameneving ingepompt te krijgen dat de rente zelfs negatief is gesteld. Stel je voor dat er vauit andere bronnen dan ook ineens “aanbod” komr doordat geld werd afgepakt en “herverdeeld”… Alles stort dan in. Overigens is dat iets dat zo ie zo zal gebeuren. Op de vraag “wanneer” is simpel te antwoorden: heel plotseling en zodra de vlam in de pan slaat. En dat gebeurt zodra een reeks kleine publicaties en gebeurtenissen hun catalysator vinden in de mondiale mainstream. Dan is er nog iets: Er was geen markt voor kleuren tv voordat die bestond. Met andere woorden dus: zodra er een werkend alternatief is zal de vraag daarna direct het oud systeem ontmantelen. Dat wordt nog heel wat omdat het zg “Kabal” systeem feitelijk de basis is van de organisatie op basis van grenzen, landen en economieën. Als dat wegvalt en bijvoorbeeld door een blockchain georienteerd systeem wordt vervangen op een ogenblik dat voor alle gevolgen nog geen oplossing is bedacht, verliest de landelijke politiek de meeste betekenis. Het resultaat voorlopig is: Chaos. Aan de andere kant vervalt iedere reden om nog oorlog te voeren als bezit voortaan via blockchain tech onontvreembaar is denk ik. Immers; wat kan dan nog worden afgepakt door een raket te sturen?

Wereldbank gaat obligaties uitgeven via de blockchain

‘Degrowth’: een onontkoombare maar aantrekkelijke weg