Lord Rothschild waarschuwt dat de Nieuwe Wereld Orde in gevaar is

Dit vind je misschien ook leuk...

Reageer mee...

4 reacties op “Lord Rothschild waarschuwt dat de Nieuwe Wereld Orde in gevaar is”

 1. jungleelephant schreef:

  Het hele zooitje kan mij niet snel genoeg in elkaar storten!

 2. JohnC schreef:

  Jacob Rothschild (voor zover in leven na de helikopter crash) weet dondersgoed dat de elite van veel minder dan 1 % meer dan 95 % van het totaal vermogen in de wereld heeft binnengeharkt . En dat vermogen is niet vergaard door hard werken maar het is het vermogen dat door hard werken van de 99 % tot stand is gekomen en dat is gejat. De rol van de banken was niet meer dan dat via het mechanisme van fractionele reserve een schuld werd gecreëerd (ergo:geld werd gratis geprint )….
  Veel van dat vermogen heeft de elite verkregen door oorlogen te doen ontstaan door false flag operaties waarbij landen tegen elkaar werden uitgespeeld en waarbij miljoenen slachtoffers vielen. Partijen als Rothschild leenden geld aan beide landen zodat ze wapens konden kopen maar ook als het na jaren weer vrede werd stonden de banken weer klaar om beide partijen weer geld te lenen (via fractionele reserve) zodat de burgers hun huizen weer konden opbouwen (op eigen kosten). De burgers hebben wereldwijd enorm veel geld en vermogen verloren! Los van het aantal slachtoffers en het onmenselijke leed !

  De huidige situatie in de wereld is ontstaan door de banken en door partijen als Rothschild.
  De banken zijn niet meer geweest dan parasieten die hun gastheer hebben kaal gevreten.
  En toen zij dat nog niet genoeg vonden zorgden zij er wel voor dat oorlog onstond ….

  De enige goede oplossing is dat deze onmenselijke elite volledig wordt onteigend en dat het vermogen over de wereld wordt verdeeld na de honderden jaren ellende die zij op deze aarde hebben gebracht.

 3. Leon schreef:

  Als je de wereldproblemen wilt oplossen -dan moet je de J***n van hun [veel te grote] materiele rijkdom afhelpen, Hun gouden kalf afpakken dus. In zo’n geval – zijn er vrijwel geen problemen meer -en in de wereld is er minder ellende -en oorlogen zijn dan ook gelijk uit wereld.

 4. sjouwke7 schreef:

  Misschien is de slogan,…. Meer dweilen,… beter om te zetten in,.. de kraan een stuk dicht draaien…

  Ik bedoel,… als elk bedrijf nu eens bedrijven gingen ‘sponseren’ die hun schuld verminderde,… dan dit milioenen kostende incasso/gerechtsdeurwaarders imperium die domweg schuld maakt. (Want het betaald zo goed…..)

  Want ze kijken maar naar 1 ding,.. a schuldeiser heeft schuld en hoe maak je die meer,.. met wanbetalers en schuldeisers als rookgordijn.

Discuseer je mee?

Close