in , ,

Maak iemand ziek en verdien daar vervolgens goed aan!

Als zelfs apothekers, die ook niet altijd bekend staan als de meest filantropische medemensen, klagen over hun leverancier (‘de farmaceutische '), dan is de situatie ernstig.

Bij het lezen van dit bericht (NOS) word je vanzelf boos. Boosheid is stress. Van stress word je ziek. En aan verdient de farmaceutische industrie. Aangezien we je niet ziek willen maken, raden we af dit nieuws te lezen.

Het komt er in elk geval op neer dat deze industrie tot de grootste graailiefhebbers ter wereld behoort. Of toch niet?

Maar goed. Als de meerderheid van opstellers van het bekendste handboek voor psychiatrische aandoeningen (DSM) banden blijkt te hebben met deze industrie, dan weet je genoeg. Dan worden nieuwe ‘ziektes' min of meer bedacht, of wordt het makkelijker om je ‘ziek' te verklaren, zodat genoeg medicijnen worden verkocht om beurzen te spekken.

Het doel lijkt dus ‘ verdienen' en niet ‘mensen genezen'. Krankzinnig, natuurlijk. Maar ook daarvoor is wel een pil te vinden. Als je genoeg betaalt.

Lees verder via de Bron: Stop de bankiers


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Nieuwe stroom met miljoenen asieleisers op de been, EU verwelkomt met open armen

Ongekozen EC-president Juncker: Premiers luisteren teveel naar hun burgers