in , ,

Maandrecord: 12.000 asielaanvragen en willen nu ook vingerafdruk verwijderd hebben

19863662131 0afcd6a60a migrants

In oktober hebben asielzoekers en nareizende familieleden bijna 12.000 asielaanvragen gedaan. Dat is meer dan ooit in een maand. Dat blijkt uit cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). In september kwam het aantal uit op 8400.

In totaal ging het in oktober om 11.700 asielzoekers en nareizigers. Het aantal eerste asielverzoeken nam opnieuw sterk toe, tot 10.000.

Van de in oktober geregistreerde asielzoekers kwamen er 6400 uit Syrië. Het aantal Syrische nareizigers was net als in september 1200. De instroom van Iraakse asielzoekers is verder toegenomen, tot iets meer dan duizend.

Met de nieuwe instroom is het totaal aantal eerste asielverzoeken en nareizigers in 2015 opgelopen tot 45.200.

Lees verder bij de Bron: Wel.nl

Dat betekent dat we ook het recordjaar 1995 ruimschoots voorbij gaan in 2015.

Het wordt steeds gekker, zo zijn er een aantal dames/heren die hun vingerafdruk verwijderd willen hebben uit de systemen. Dit is een niet aangemeld protest overigens, zou je die als autochtoon doen dan staat binnen 5 minuten de opgetrommelde boevenvangers/belastingdiensthulpjes voor je neus en wordt je in/uit elkaar geslagen door wapenstokken… Allochtoon zijn heeft toch meer voordelen dan een autochtoon.

https://vimeo.com/129710377

 

Zullen we ook gaan demonstreren? Ik wil mijn vingerafdruk ook wel uit de systemen verwijderd hebben….
De reden waarom ze dit willen is dat ze anders niet vrijlijk door de EU kunnen reizen…?

Maar nu blijkt ook dat een Belgische woonwijk 1 grote terreurcel is, wie heeft er zitten slapen?

Minister van Veiligheid en Binnenlandse Zaken Jan Jambon (N-VA) heeft in het VTM Nieuws laten weten dat hij het dossier Sint-Jans-Molenbeek naar zich toe wil trekken. Hij vraagt zich af waarom het niet lukt om de radicalisering in de Brusselse gemeente grondig aan te pakken,meldt HLN.

Volgens Jambon werden er in Sint-Jans-Molenbeek twee mensen gearresteerd die bij de daders van de aanslagen in Parijs kunnen gerekend worden. De minister zegt dat hij Sint-Jans-Molenbeek wil “opkuisen” en de problemen “met wortel en tak uitroeien”. In steden en gemeenten zoals Antwerpen en Vilvoorde, waar er een goede samenwerking is tussen de politie, staatsveiligheid en sociale diensten, is het vertrek naar Syrië gestopt, volgens Jambon. Hij wil te weten komen waarom het daar werkt en in Sint-Jans-Molenbeek niet. De minister wil paal en perk stellen aan de situatie: “Dit kan niet blijven duren.””We zijn in oorlog met IS”, verklaarde hij.(>)

Verder is alles onder controle als we de Overheden moeten geloven… (NIET DUS)

Photo by Irish Defence Forces cc

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
2257642199 bf3806168d attack drill

Telkens weer zijn er “toevallig” terror oefeningen rond een aanslag, nu weer!

media xll 8166340 e1447687388525

Dark side of Social media: Werden de aanslagen via Twitter gecoördineerd?