in , , , , ,

Maatschappij van George Orwell is niets vergeleken bij wat komen gaat met 5G

Er zijn steeds meer mensen die vinden dat we zo langzamerhand in een Orwelliaanse maatschappij leven.

Dat de werkelijkheid met de komst van 5G vele malen erger zal worden beseffen nog maar weinigen.

Wij staan op een punt in de menselijke die zo uniek is dat weinigen het besef hebben wat dit eigenlijk allemaal voor ons zal betekenen.

Overal ter wereld is men bezig met de uitrol van het 5G, een systeem dat nog nooit is getest voor wat betreft de gevolgen voor de volksgezondheid. Dat dit een verwoestend effect zal hebben op de wereldbevolking is iets waar veel wetenschappers het over eens zijn, maar de door de Illuminati gecontroleerde overheden wuiven al die bezwaren weg.

Wij schrijven al lang over de digitale gevangenis waarin de mensheid zal worden gevangen en om dit te kunnen doen is de uitrol van 5G belangrijk. Want hierdoor wordt het der Dingen mogelijk en is straks zo goed als alles waar jij mee te maken krijgt verbonden met internet.

Het eerste doelwit worden de jongeren, niet de ouderen. Dit, omdat zij opgroeien met de smartphone en zich een leven zonder dit apparaat en sociale media niet kunnen voorstellen.

Het zijn dan ook de grote platformen die bepalen wat voor informatie zij onder ogen zullen krijgen. Denk voor geen seconde dat een platform zoals wordt gerund door een randdebiel zoals Mark Zuckerberg.

Google, Amazon, Facebook, Twitter en Apple zijn allemaal instrumenten van de Illuminati die niet alleen een ongekende censuur zullen loslaten op de wereld, maar ook bepalen welke informatie smartphone verslaafden en ook andere internetgebruikers onder ogen zullen krijgen.

Het wordt een psychologische operatie om via het internet, de grote platformen en de smartphone van de mensheid deze tot volledige slaven te maken.

Weet dat menselijk gedrag ontstaat uit de perceptie van het individu. Dit ontstaat dan weer uit de informatie die deze tot zich nemen en het zijn de grote internetgiganten die bepalen welke informatie dat is.

Er zijn andere verontrustende factoren die ook een rol spelen bij dit alles en één daarvan is autisme.

Op de website van Forbidden Knowledge staat een interessant onderzoek dat wordt aangehaald door Dr. Toby Rogers, waarover deze onder andere zegt:

Aangezien de maatschappij langzaam maar zeker richting de 100 procent dekkingsgraad kruipt voor wat betreft vaccinaties, is men bijna niet meer in staat schade bij mensen te constateren omdat iedereen schade heeft opgelopen. Autisme wordt het nieuwe normaal en de economische en politieke ineenstorting zal spoedig volgen.

In 1970 was er minder dan 1 kind per 10.000 die in Amerika leed aan autisme. Vandaag de dag is dat aantal opgelopen tot 1 op de 36(!). Oftewel, een toename van 27.000 procent in 50 jaar.

En met die aantallen zijn we nog aan de heel voorzichtige kant want volgens een onderzoek dat werd gepubliceerd in …

Lees verder bij de bron: Niburu.co

Photo by Tim Green aka atoach


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


Rapporteren

Shop the Post

De boeken van George Orwell
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Paniek in Griekenland: 650 migranten per bootjes binnen één dag, heeft Erdogan de sluizen geopend?

Hoe Google je denken kan beïnvloeden, ongemerkt, onverantwoordelijk en onverbiddelijk