in , , , ,

Macron liet bijna 100 Gele Hesjes door sluipschutters neerschieten! Daarom een EU-leger om volksprotesten makkelijker neer te slaan?

Franse media bevestigen inzetten sluipschutters, maar dat zou enkel tegen iemand met een gestolen geweer zijn geweest – 15.000 tot 120.000 zouden zich klaar maken voor nieuw massaprotest op zaterdag

Volgens de Schweizer Morgenpost ontpopt de extreemlinkse Franse president Emanuel Macron zich als een ware dictator. De Zwitserse krant zegt in het bezit te zijn van ‘onweerlegbaar bewijs' dat Macron sluipschutters heeft ingezet om de Gele Hesjes bij het Champs Elysées weg te houden.

Tenminste twee gepubliceerde video's lijken hier inderdaad op te wijzen. Als dit waar is, dan betekent dit dat de globalisten in Europa letterlijk de oorlog hebben verklaard aan hun eigen bevolking. Ondertussen zouden de Gele Hesjes zich niet laten afschrikken, en van plan zijn om zaterdag met zeker 15.000, maar mogelijk wel 120.000 mannen en vrouwen het Bastille Plein te bezetten (4).

Op deze YouTube video is op de achtergrond te zien hoe een man in elkaar stort. Daarna lijkt een fel lichtspoor van rechts naar links –veel te snel voor een vuurpijl- erop te duiden dat er nog een kogel werd afgevuurd. Nadat de man ter aarde is gestort rennen een aantal andere demonstranten geschrokken naar hem toe.

De tweede video is een aantal verdiepingen boven de straat genomen, en toont sluipschutters op de hoek van een dak. Volgens de onafhankelijke Euraziatische analist Ali Özkök is deze opname van de recente Gele Hesjes protesten. Enkele Franse media zouden inmiddels hebben bevestigd dat er sluipschutters zijn ingezet omdat iemand een geweer uit een politie auto zou hebben gestolen.

leger om volksprotesten makkelijker neer te slaan

Sommige commentatoren wijzen in dit verband op de vergevorderde plannen voor een EU-leger, een wens van met name door president Macron en bondskanselier Merkel. Omdat het onwaarschijnlijk is dat Franse op Fransen zullen schieten en Nederlandse soldaten op Nederlanders, zou men een gemengd leger willen, zodat bijvoorbeeld Duitse troepen in Frankrijk worden ingezet en Franse troepen in , waardoor –zo wordt aangenomen- een bevel om op burgers te schieten veel makkelijker zal worden opgevolgd.

Autoritaire Merkel en liegende May

De globalistische Europese elite treedt hoe dan ook steeds brutaler en harder op. Bondskanselier Merkel zei onlangs dat de Duitsers en andere Europeanen gedwongen moeten worden om hun soevereiniteit aan Brussel over te geven. De Britse premier Theresa May blijkt volgens een gelekt document glashard te hebben gelogen tegen haar eigen volk en het parlement over het Brexit akkoord met de EU. Hieruit zou blijken dat May, die altijd tegen Brexit was, haar land op papier gewoon nog totaal onderhorig aan Brussel laat zijn (2).

De ‘' is wat de politici en media bepalen

Het feitelijk executeren van grote aantallen demonstranten in Parijs door voormalig investeringsbankier Macron zal –of het nu wel of niet waar is- vanzelfsprekend fel ontkend worden, en door de massamedia automatisch als ‘nepnieuws' worden afgedaan. CJ Hopkins schrijft voor The Unz Review dat het voor veel mensen ‘zeer verontrustend zal zijn als ze ontdekken dat er geen ‘waarheid' meer bestaat… De ‘waarheid' is tegenwoordig wat de heersende machten zeggen dat het is… Het maakt helemaal niets meer uit wat voor bewijs we er tegenin brengen. De ‘waarheid' blijft door de machthebbers worden bepaald.' (3)

Dus of het nu om de Gele Hesjes protesten gaat en de eventuele sluipschutters, de massa immigratie en daaraan verbonden explosie aan criminaliteit en onveiligheid, het hierdoor opblazen van onze sociale zekerheid en voorzieningen, de sluipende machtsovername van onze landen door de EU (daarbij geholpen door veel van ‘onze' politici), de glasharde leugens over CO2 en het om de samenleving de komende tientallen jaren honderden miljarden afhandig te maken en daardoor sterk te verarmen – het is allemaal de door de gevestigde orde bepaalde ‘waarheid' waar geen enkele vraagtekens meer bij mogen worden gezet.

Europa op rand van linkstotalitaire controle dictatuur

Deze buitengewoon zorgwekkende ontwikkelingen in Europa laten duidelijk zien dat de democratie en in almaar sneller tempo worden afgebroken en onderdrukt, en binnenkort een klein clubje extreemlinks'liberale' eurodictators op alle gebieden gaat bepalen hoe onze toekomst eruit gaat zien.

En daar lijkt heel weinig bij te zitten om vrolijk van te worden, tenzij een bestaan onder een totalitaire ‘groene' digitale dictatuur waar de Nazi's en later de Sovjets stikjaloers op zouden zijn geweest u juist aantrekt.

(1) Schweizer Morgenpost via Epoch Times
(2) MishTalk via Zero Hedge
(3) The Unz Review via Zero Hedge
(4) Zero Hedge

Lees verder bij de bron: xandernieuws.punt.nl


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Je verwacht het niet: Sleepwet gebrekkig ingevoerd, de sleepwet wordt misbruikt voor een sleepnet

Regering breekt de rechtsbijstand aan onvermogenden af, ‘minder inkomen’ tevens ‘minder rechten’