in , , ,

Magneetvissers maken sloten schoon, helpen de politie en jawel de politiek vindt dat het verboden moet worden!

Weet je wat het is? Je mag tegenwoordig alleen nog maar werken, werken, werken en een pleziertje wordt keer op keer van de burgers afgenomen. Ditmaal zijn de mensen de sjaak die ook nog eens iets goeds voor de natuur doen. Gewoon vrijwilligerswerk, zo valt het ook te zien.

En de aan het werk zet met nieuwe aanknopingspunten, want de magneetvissers halen achterelkaar pistolen, messen, handgranaten, overblijfselen van inbraak en ga zo nog maar even verder. Dat moeten we met zijn allen wel willen.

Dat is dus duidelijk niet het geval bij de Staat.

Er zijn in Amersfoort veel magneetvissers die het magneetvissen als hobby heel serieus nemen. Nu wilt de gemeente Amersfoort er voor zorgen dat het hier niet meer mag en er een verbod op komt.

Helpt u de kinderen en volwassenen die veel plezier hebben in deze hobby om het te blijven houden? Wij stemmen ook in voor een gebiedsverbod (dat het niet in de hele gemeente komt).

Teken dan nu deze petitie!

 

https://www.youtube.com/watch?v=j2jgySAlKcI


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Kom naar veilig Nederland! Meer dan 1.600 asielkinderen verdwenen uit opvanglocaties

Klimaatmeisje Greta Thunberg is voorbeeld van kindermisbruik op hoog niveau