in

Magufuli gecanceld: Nieuwe presidente van Tanzania is lid van het World Economic Forum

Screenshot weforum.org

Er werd veel gespeculeerd, nu is het treurige zekerheid: Tanzania´s coronakritische president John Magufuli stierf op slechts 61-jarige leeftijd onder mysterieuze omstandigheden – zogenaamd aan een hartinfarct.

Nu neemt de vicepresidente van het Oost-Afrikaanse land de ambtszaken over. Samia Suluhu is niet alleen een bekennend moslima, maar bovendien ook nog lid van het omstreden World Economic Forum (Klaus Schwab en de “Great Reset”).

Ze zou dus wel eens de keuze van de elite voor de gewenste opvolging van Magufuli kunnen zijn.

Hoop op “meer

Internationale media konden zich in ieder geval niet onthouden van spottende commentaren over het overlijden van Magufuli. Zijn afwijzing van de coronamaatregelen, zijn kritiek op de vaccinaties en de lockdowns en zijn harde optreden tegen corruptie (bijnaam “Bulldozer”) waren westelijke media alleen maar negatieve berichten waard.

Juist het tegenovergestelde over de vicepresidente en nu president Suluhu Hassan. De uit Zanzibar afkomstige politica zou een “voorbeeldvrouw” zijn en hoop wekken op meer “democratie” en “mensenrechten” in Tanzania – en waarschijnlijk ook op de onderwerping van de burgers van Tanzania onder de coronadictatuur.

Magufuli laat bloeiend land na

Terwijl het aan de overleden president Magufuli en zijn te danken was dat Tanzania een bloeiend middenstandsland in Afrika werd. Hij wees miljarden kredieten uit net zo af als omkopingsgeld uit de EU.

Hij ging niet op staatsbezoek buiten Afrika en verkleinde zijn , dat hij eveneens buitenlandse reizen verbood en waarvan hij bovendien de belastingverlichting schrapte.

Met deze anticorruptie politiek en zijn openbare optreden tegen de wereldwijde coronahysterie maakte hij uiteindelijk machtige vijanden in het binnen- en buitenland…

Lees verder bij de bron: E.J. Bron


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
J. Onno Dekker
24 dagen geleden

Voortzetting van de politieke moorden door de heilhitlerelite.
Lees als het nog te verkrijgen is: CIA-moorden in de derde wereld, K.Nair en M.Opperskalski, Centerboek ISBN 90 50870740
Niets maar dan ook niets wordt geschuwd door de deep state, waarvan Rutte, Kaag, Ollongren, Maxima aan gelieerd zijn via de depopulist Claus Schwab.
We gaan naar het terug bombarderen naar het stenen tijdperk, zoals James Baker Tariq Aziz voorhield in 1990. Irak is nog steeds een rokende puinhoop. Nederland gaat er ook aan volgens de visie van het globale tuig. Meer vluchtelingen naar het westen laten stromen, de grondstoffen en kunstschatten stelen en Islamitische Staat in eendrachtige samenwerking met Internationaal Socialisme onze samenleving laten ontwrichten. IS heeft een dubbele betekenis binnen de ‘denktank’ van Claus Schwab en een ‘build back better’ is ook een ‘bomb dumbs down’, het cynisme van de nazi’s is hen niet vreemd zoals ‘Arbeit macht Frei’ en ‘Freiheit nach Mutation’.
Alleen een ondergronds verzet naast vreedzaam protest zal de tirannie kunnen verdrijven.
De staatsgreep door Rutte en trawanten is al langgeleden gepland en heeft de scheiding der machten vernietigd. Rechtspraak, verkiezingsuitslagen, parlementaire controle, oppositie, ngo’s,
alles volgens een een leer van predestinatie.
Lang geleden geleden koste dit Johan van Oldebarnevelt de kop en het is curieus dat de hoofdrolspeler in deze politieke moord prins Maurits van Oranje was. Toch wel belangrijk om
macht en vermogen van Oranjes in te perken volgens de slogan van Schwab: jullie zult niets bezitten en gelukkig zijn.
Met een gentherapie komt voortijdige huisvesting in een delftse kerk beangstigend vroeg in zicht!

Keywords: Pinochet, Videla, Allende, nurture in een dinastie, oliemanntje voor NSB, Seys Inquart.

Nederland heeft gekozen: Moslimbroederschap de Tweede Kamer in via voorkeursstemmen

Griezelig: George Orwells 1984 voorspelde hoe onze samenleving er vandaag, 72 jaar geleden, uit zou zien