in

Magufuli gecanceld: Nieuwe presidente van Tanzania is lid van het World Economic Forum

Schermafbeelding 2020 06 09 om 22.24.32
Screenshot weforum.org

Er werd veel gespeculeerd, nu is het treurige zekerheid: Tanzania´s coronakritische president John Magufuli stierf op slechts 61-jarige leeftijd onder mysterieuze omstandigheden – zogenaamd aan een hartinfarct.

Nu neemt de vicepresidente van het Oost-Afrikaanse land de ambtszaken over. Samia Suluhu is niet alleen een bekennend moslima, maar bovendien ook nog lid van het omstreden World Economic Forum (Klaus Schwab en de “Great Reset”).

Ze zou dus wel eens de keuze van de elite voor de gewenste opvolging van Magufuli kunnen zijn.

Hoop op “meer democratie”

Internationale media konden zich in ieder geval niet onthouden van spottende commentaren over het overlijden van Magufuli. Zijn afwijzing van de coronamaatregelen, zijn kritiek op de vaccinaties en de lockdowns en zijn harde optreden tegen corruptie (bijnaam “Bulldozer”) waren westelijke media alleen maar negatieve berichten waard.

Juist het tegenovergestelde over de vicepresidente en nu president Suluhu Hassan. De uit Zanzibar afkomstige politica zou een “voorbeeldvrouw” zijn en hoop wekken op meer “democratie” en “mensenrechten” in Tanzania – en waarschijnlijk ook op de onderwerping van de burgers van Tanzania onder de coronadictatuur.

Magufuli laat bloeiend land na

Terwijl het aan de overleden president Magufuli en zijn politiek te danken was dat Tanzania een bloeiend middenstandsland in Afrika werd. Hij wees miljarden kredieten uit China net zo af als omkopingsgeld uit de EU.

Hij ging niet op staatsbezoek buiten Afrika en verkleinde zijn kabinet, dat hij eveneens buitenlandse reizen verbood en waarvan hij bovendien de belastingverlichting schrapte.

Met deze anticorruptie politiek en zijn openbare optreden tegen de wereldwijde coronahysterie maakte hij uiteindelijk machtige vijanden in het binnen- en buitenland…

Lees verder bij de bron: E.J. Bron

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
groenlinks verkies2020

Nederland heeft gekozen: Moslimbroederschap de Tweede Kamer in via voorkeursstemmen

63266167 m 2048x1536 1

Griezelig: George Orwells 1984 voorspelde hoe onze samenleving er vandaag, 72 jaar geleden, uit zou zien