in , , , ,

Mainstream media vallen massaal Le Pen aan, wordt ex-Rothschild-bankier de nieuwe Franse president?

Persbureau Reuters en de mainstream media hebben nog maar eens alles uit de kast gehaald in hun strijd tegen Marine Le Pen, schrijft beleidsonderzoeker en analist Phil Butler.

Het is niet verrassend dat de media keer op keer de globalisten steunen. Wat wel verrassend is, is dat Rothschild een huisknecht stuurt, in de vorm van Macron.

Kennelijk is Frankrijk een belangrijk slagveld in de wanhoopsstrijd om de controle over .

Onmeetbare invloed

Wat je ook zegt over de Rothschilds, je kunt niet om hun onmeetbare invloed en rijkdom heen.

Het waren de Rothschilds die aandelen hadden in Yukos, het Russische olieconcern dat werd opgericht door de later gearresteerde miljardair Michail Chodorkovski.

Het was niet voor niets dat Poetin Rothschild en George Soros het land uit gooide, aldus Butler.

Wetsvoorstel

Nu wordt er gestreden om invloed in Parijs. De analist zegt zich te verbazen over de aanvallen in de media tegen Marine Le Pen.

Om de propagandamachine te beschermen worden er allerlei maatregelen bedacht om de sociale media te censureren.

Zo ging het Duitse kabinet vorige maand akkoord met een wetsvoorstel om strenger op te treden tegen ‘haatdragende commentaren en nepberichten op sociale media'.

Vierde Rijk

Beheerders van sociale netwerken moeten sneller ingrijpen als benadeelden aan de bel trekken. Op nalatigheid komen boetes te staan.

Het voorstel stuitte op felle kritiek vanwege de vrijheid van meningsuiting. Butler spreekt van de propagandamachine van het Vierde Rijk.

Hij merkt op dat de Duitse media al voor 99 procent in handen zijn van de globalisten bij Bertelsmann en Axel Springer.

Ministerie van Waarheid

Maar het ministerie van Waarheid wordt ook in andere landen geïmplementeerd. werkt samen met de Duitsers aan een systeem voor het Franse verkiezingsproces, weet de analist.

Butler ondervond aan den lijve hoe berichten op de sociale media soms worden gecensureerd.

Een artikel dat hij had geschreven over Le Pen kon niet worden gedeeld op Facebook nadat het was geblokkeerd door een ‘bot'.

Orwelliaanse wereld

Als de globalisten het nieuws volledig kunnen filteren komt de Orwelliaanse wereld plotseling erg dichtbij.

De is een puinhoop, betoogt Butler. Ingrijpende bezuinigingsmaatregelen zijn in veel lidstaten aan de orde van de dag.

Marine Le Pen is zo populair omdat ze de grootste bedreiging is die mensen als de Rothschilds de afgelopen halve eeuw hebben gezien, zegt hij.

Zwichten

Nu het vuur aan de schenen van de elites wordt gelegd is het censureren van sociale media ineens acceptabel.

Dat neemt natuurlijk niet weg dat Marine Le Pen net als Donald Trump alsnog kan zwichten voor de globalisten, besluit hij.

[New Eastern Outlook]

Lees verder via de Bron: Time2Wakeup!

Nieuwe Franse president persoonlijk opgeleid door Rotschild partner

Door de mainstream media wordt de man die ongetwijfeld gekozen gaat worden tot nieuwe Franse president opgehemeld als de nieuwe Messias.

Hij is de Engels sprekende Franse politicus die van houdt en waarvan de Europese Unie al jarenlang droomt.

Er kunnen soms vreemde dingen gebeuren met verkiezingen en de polls hebben het tegenwoordig dikwijls fout, maar het moet al heel raar lopen als Emmanuel Macron niet Marine Le Pen verslaat in de tweede verkiezingsronde en de nieuwe president van Frankrijk wordt.

En daarmee is de volgende fase in de rattenvanger van Hamelen saga ingegaan, waarbij er bewust mensen/politici worden ingezet om het ontevreden deel van de bevolking te “vangen”, zodat deze vervolgens weer naar behoren kunnen worden gestuurd door de Zionistische machthebbers.

Donald Trump als rattenvanger in Amerika en in Frankrijk de nieuwste creatie van de elite in dezelfde rol, Emmanuel Macron.

Overal in de mainstream media wordt deze man afgeschilderd als degene die niet alleen Frankrijk zal redden, maar ook een geweldige steunpilaar zal zijn voor de geplaagde leiders van de Europese Unie omdat zijn doelstelling hetzelfde is als die van hen. Bovendien is Macron jong (39) en zal hij ook veel jongeren aanspreken die al snel gecharmeerd zullen zijn van zijn doelstellingen zoals een gemeenschappelijke Europese markt, één munt, een gemeenschappelijke moraal en het ondersteunen van de kernwaarden van de Europese Unie (melting pot/Kalergi plan).

Hij wordt door de mainstream eveneens afgeschilderd als een soort outsider die eigenlijk uit het niets kwam, maar wat er niet bij wordt verteld, is dat deze man al lang geleden is geselecteerd en opgeleid door de Zionistische Rothschild kliek.

Het professionele leven van Macron is bizar zoals zo meteen duidelijker wordt, maar zijn privé leven doet daar niet veel voor onder.

Macron groeide op in een niet gelovig gezin, maar toen hij twaalf jaar oud was besloot hij zich te bekeren tot het katholicisme en zich te laten dopen. Dit zou hem dan niet opgedrongen zijn of iets dergelijks, maar hij zou dit als twaalfjarige helemaal zelf hebben besloten, hetgeen heel opmerkelijk is voor iemand van die leeftijd.

Toen hij 15 was, slaagde hij erin om zijn 24 jaar oudere lerares Brigitte Trogneux te verleiden en dat werd later de vrouw met wie hij nu nog steeds is getrouwd.

Dit feit wordt nu door de mainstream media aangehaald om aan te tonen dat Macron al op jeugdige leeftijd een doortastend iemand was die wist wat hij wilde en zich door niets liet tegenhouden en dit liet zien door met alle tradities te breken en met zijn lerares de koffer in te duiken.

Wanneer een 15-jarig meisje haar 40-jarige leraar zou hebben verleid en hem hebben weggehaald bij zijn vrouw en kinderen, dan zouden haar leiderschapskwaliteiten en toekomstige politieke kwaliteiten waarschijnlijk niet worden geroemd, maar zou ze worden weggezet als een opportunistische mannenverslindster met een vader-complex die via het bed haar politieke carrière wist te bewerkstelligen.

Net zoals wij hier de elite al vroeg selecteren voor toekomstige leidinggevende functies in het land zoals bijvoorbeeld via de Leidse studentensociëteit Minerva, zo gebeurt hetzelfde in Frankrijk met mensen die met goed gevolg ENA hebben doorlopen. Dat is de school waar Macron naartoe ging.

De École nationale d'administration (ENA) is een Franse hogeschool waar veel Franse hoge ambtenaren worden opgeleid. Mensen die een opleiding aan de ENA hebben gevolgd worden énarques genoemd.

De École nationale d'administration behoort tot het systeem van de Franse Grandes écoles, staatsscholen die alleen leerlingen toelaten na een streng toelatingsexamen. Ze is enigszins te vergelijken met een militaire academie, maar dan voor burgerlijke functies.

Via een voormalig ENA student en nu partner bij de Rothschild, François Henrot, werd Macron geselecteerd voor een toekomstige carrière. In 2008 trad Macron in dienst bij de Rothschild en is de afgelopen bijna tien jaar eigenlijk permanent opgeleid voor zijn huidige functie.

Onderdeel van die opleiding en het in ontvangst nemen van zijn instructies was het deelnemen aan de Bilderberg Conferentie van 2014.

Michael Krieger van de website Liberty Blitzkrieg is een man met tien jaar ervaring op Wall Street en hij heeft vol verbazing gekeken naar de bancaire carrière van Macron.

Het schijnt dat de kennis van Macron voor wat betreft bankzaken minimaal was. Zo was hij volgens oud collega's betrokken bij een belangrijke transactie met het bedrijf Atos. Alleen het soort werk dat hij daar deed, was beperkt tot het opnieuw uitrekenen van een aantal modellen in Excel. Echt het werk van een beginneling, maar desondanks wordt Macron enkele maanden later benoemd tot partner bij Rothschild.

Kortom, waar we hier mee te maken hebben,

Lees verder via de Bron: Niburu.co

https://twitter.com/PrisonPlanet/status/859908945992986624


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Het smerige manipulatiebeleid van overheid en media ontmaskerd

Nederlandse ex-bankier: Elite nodigde mij uit voor satanische kinderoffers