in , ,

Man deelt schedelbreukklap uit, slachtoffer komt nooit meer uit coma, man na twee dagen weer op vrije voeten

Het was maar een klein berichtje uit Zwolle: man gewond na . Maar de gevolgen zijn groot. De familie van het slachtoffer komt nu naar buiten met hun verhaal: Younes komt vermoedelijk nooit meer uit coma, een deel van zijn schedel moet nog worden teruggezet. En de dader ‘loopt alweer rond'.

De 25-jarige Younes uit Lelystad was 5 mei speciaal met een groepje vrienden naar Zwolle gegaan om daar Bevrijdingsdag te vieren, maar vooral om in een café naar de bekerfinale van Ajax tegen Willem II te kijken. Na de rust stonden ze buiten voor de deur te praten, toen ineens een maaltijdkoerier door de straat ‘scheurde'.

,,Eerst zie je dat die koerier inrijdt op die groep mensen. Je ziet dan dat in die steeg gediscussieerd wordt, ook Younes is daarbij. Op een gegeven  moment zie je dat Younes naar achteren loopt met zijn handen halfhoog in de lucht en de handpalmen naar voren.

Die koerier loopt zeker vijftien, twintig meter achter hem aan, die is er echt op uit om iemand te slaan. Hij deelt één klap uit aan Younes en loopt dan lachend weg.”

Wat een relatief onschuldige ruzie lijkt, ontaardt in een drama. Younes is buiten bewustzijn. Waar de verdachte 21-jarige Zwollenaar die de klap uitdeelde na twee dagen weer op vrije voeten is, belandt Younes in een strijd om zijn leven.

Lees verder bij de bron: destentor.nl en tpook


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Het is aan! ICC dient aanklacht tegen EU in wegens duizenden verdronken migranten

Afgewezen asielzoekers blijven steeds vaker in Nederland – kabinet Rutte doet niets