in , ,

ManManMan, die Rutte toch: Stop met onzin over MH17

De Nederlandse ambassadeur in Moskou zal het gesprek maandag op het Russische ministerie van Buitenlandse Zaken opnieuw gebruiken om duidelijk te maken dat van de Russen volledige medewerking verwacht in het onderzoek naar het neerhalen van de . ,,Maar ook dat ze moeten stoppen met het verspreiden van allerlei onzin over de kwaliteit van het onderzoek'', zei premier Mark zaterdag tegen de NOS.

Hij reageerde op het feit dat het Russische ministerie van Buitenlandse Zaken vrijdag de Nederlandse ambassadeur in Moskou op het matje riep. De ambassadeur moet zich maandag melden op het ministerie in Moskou. Volgens minister Bert Koenders van Buitenlandse Zaken zal de ambassadeur aandringen op samenwerking met om Resolutie 2166 van de VN-Veiligheidsraad ten uitvoer te brengen.

De resolutie van de Veiligheidsraad houdt onder meer in dat het onderzoek naar de ramp onbelemmerd moet kunnen plaatsvinden en dat landen moeten meewerken. ,,De boodschap was en zal glashelder zijn”, aldus Koenders.

Rutte zei dat het onderzoeksteam nu stap voor stap naar een volgende fase moet toewerken om de daders in beeld te krijgen; ,,zodat we ze voor het gerecht kunnen brengen en we ze kunnen veroordelen.'' De premier volgde de persconferentie over de nieuwe feiten rond het neerhalen van MH17 in Zuid-Korea. Hij sloot daar woensdag een handelsmissie af.

Volgens het Russische ministerie gaat het strafrechtelijk onderzoek ,,een verkeerde richting uit”, liet woordvoerster Maria Zakharova vrijdagavond weten. In de verklaring stelt het Russische ministerie van Buitenlandse Zaken dat de eerste resultaten van het (JIT) ,,worden gepresenteerd als de enige waarheid en wordt geen ruimte gelaten voor twijfel en bezwaren”.

Lees verder via de Bron: Europa Nu

Professor maakt gehakt van mh17 onderzoek

De Russische ambassadeur moet op het matje komen omdat de Russen kritiek hebben op de kwaliteit en onafhankelijkheid van het onderzoek naar de ramp met MH17. De Russendeden vervolgens hetzelfde met de Nederlandse ambassadeur in Rusland.

Ondertussen maakt een Canadese professor gehakt van ons “fantastische onderzoek” en doet een oproep om de waarheid boven tafel te krijgen.

Michel Chossudovsky is een voormalig professor van de universiteit van Ottowa, oprichter en directeur van de Centre for Research on Globalization en redacteur bij de bekende website Global Research.

Al vanaf direct na de ramp met MH17 is er via de website Global Research een apart onderzoek gestart naar de oorzaak van de ramp onder leiding van Prof Chossudovsky.

De resultaten zijn gepubliceerd in een 100-tal artikelen onder de noemer: Support MH17 .

De boodschap van Global Research aan de nabestaanden is als volgt:

Since July 2014, Global Research has compiled evidence and analysis which refutes the official story.

Our message to the families: The Dutch investigators are lying.

Numerous authors and specialists have contributed to the MH17 dossier, which is available on the Global Research website. Unequivocally this dossier refutes the official story.

De eindconclusie van het Global Research onderzoeksteam is: De gaten die eruit zien alsof ze zijn veroorzaakt door een snelvuurkanon wijzen op een militair toestel. Er is geen bewijs voor een aanval door een grond-lucht .

Wij raden eenieder die graag echt de waarheid wil weten aan om de tijd te nemen en de artikelen over dit onderwerp op de website Global Research door te lezen.

Het zijn geen artikelen geschreven door Russen en er is sprake van propaganda, maar echt onafhankelijk onderzoek.

Niet zoals het Nederlandse onderzoeksteam dat de vermoedelijke dader heeft uitgenodigd om deel te nemen aan het onderzoek.

Het Nederlandse volk wordt bedonderd waar ze bij staan en de Nederlandse jokers uit Den Haag hebben dan ook nog de moed om de Russen ter verantwoording te roepen.

Het Nederlandse publiek is nu geprogrammeerd, het ontkennen van de “ware toedracht” zal dan misschien nog net niet strafbaar worden gesteld, al zou het ons niet verbazen als dat er nog van komt, maar eenieder die zal durven twijfelen zal met gefronste wenkbrauwen worden aangekeken en stilletjes worden geclassificeerd als een soort pro Russische verrader.

Zo groot is de macht van het programmeren. Waar het om gaat, is dat straks niemand meer durft te twijfelen aan de door de gemaakte conclusie, want anders val je in de categorie holocaustontkenners.

Maar, het zal net zo gaan als met 9/11. Meer en meer zullen er bewegingen komen zoals Support MH17 Truth die werkelijk alles uit de kast zullen halen om die onderste steen boven te halen.

Het Nederlands onderzoeksteam heeft deze week geen enkel bewijs geleverd dat er een BUK-raket is afgevuurd. Niets, maar dan ook echt helemaal niets.

We hebben animatiefilmpjes gezien met een onderdeel van een BUK-systeem op een vrachtwagen, we hebben allerlei mogelijke routes gezien die dat transport zou hebben afgelegd, ze hebben zelfs een veld laten zien waar vanaf een raket zou zijn afgevuurd.

Maar, bewijs daarvan hebben ze niet. Logisch, want er is helemaal geen BUK-raket afgevuurd. Als er een BUK raket zou zijn afgevuurd, dan was er ergens een beeld van geweest. Iedereen loopt tegenwoordig met een mobieltje rond en een dergelijke raket laat een heel groot, niet te missen spoor na en maakt bovendien een hels kabaal.

Een stukje uit een eerder artikel:

Lees verder via de Bron: Niburu.co

video is verwijderd


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Naderende systeemcrisis? Klanten en hegdefunds halen allerijl hun geld weg bij Deutsche Bank

Ontwikkelaar van het HPV-vaccin geeft toe dat het een gigantische en dodelijke oplichterij is