Hé Mark, lekkur bezig: ambulancepersoneel Limburg krijgt steek- en kogelwerende vesten

pcdazero / Pixabay

Dit vind je misschien ook leuk...

Reageer mee...

Eén reactie op “Hé Mark, lekkur bezig: ambulancepersoneel Limburg krijgt steek- en kogelwerende vesten”

 1. Jan Witheet schreef:

  Trap er niet in: er zijn 2 of 3 incidenten geweest. Waarschijnlijk zijn wat acties in scene gezet met gehuurde acteurs en vervolgens wordt er een giga geldverslindend apparaat om het geheel heen gebouwd waar niemand om gevraagd heeft. Ziekenwagens worden tanks, straks voorzien van een boordkanon, broeders zitten straks in zwarte pakken en gele biezen met helmen op en ga maar door.
  Brancards krijgen wielen waarvan de banden niet lek kunnen worden gestoken en als je eenmaal de smaak te pakken krijgt van dit spel kun je de rest van dit verhaal zo mooi inkleuren als je maar wilt.

  Een ding: de rekening wordt uiteraard bij de burgers neergelegd. Zo gaat het altijd bij dit spel van burgertje pesten tot hij dood neervalt.

  Iets wat absoluut waarde nul heeft en de gezondheidzorg die toch al veel te duur is en ook nog eens de oorzaak van een ziekte niet aanpakt totaal onbetaalbaar maakt.

  Het is onvoorstelbaar dat hetzelfde spelletje weer wordt opgevoerd van chaos creeren en dan maatregel aandragen die je al op voorhand wilde doorvoeren. Typisch NWO truc …

  Wordt wakker mensen ……

Discuseer je mee?

Close
%d bloggers liken dit: