in , , , ,

Mark Zuckerberg persoonlijk aansprakelijk stellen voor ontelbare intentionele schendingen van de privacy van miljoenen gebruikers

TheDigitalArtist / Pixabay

Facebook legt een manipulatief stempel op de wereldwijde vrijheid van meningsuiting plus ons aller recht op privacy, en heeft daar afgelopen jaar 55 miljard dollar mee verdiend; de brutale CEO Mark Zuckerberg en zijn trawanten voelen zich onaantastbaar in hun manipulatie.

De Neue Zürcher Zeitung oordeelde een jaar geleden hard dat: “het mislukte formaat van de zitting heldere antwoorden in de weg stond”.

Omdat Facebook, Twitter en Google de facto alle vrijheid hebben om ‘self regulation’ op hun platforms toe te passen, ontaardt hun monopolie in een orgie, waarin ieder ‘andersdenkend’ (lees: conservatief) geluid in toenemende mate wordt onderdrukt op steeds brutalere wijze.

Inmiddels heeft de Federal Trade Commission (FTC) een langlopend onderzoek afgerond en gaan er meer en meer stemmen op om CEO Mark Zuckerberg persoonlijk aansprakelijk te houden voor alle bewust veroorzaakte chaos in de ontelbare intentionele schendingen van de privacy van honderden miljoenen gebruikers, waarbij de New York Times meldt dat hierover in de FTC een schisma is ontstaan.

Bij de totale inkomsten van $ 55 miljard p.a. is deze record boete natuurlijk niet meer dan een vermanend tikje op de pols voor een collectie manipulatieve charlatans en een dag na deze bekendmaking ging het aandeel van Facebook met 10% omhoog!

Lees verder bij de bron: Sta-Pal


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


Report

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Onze zandhonger begint de aarde parten te spelen

Kabinet helpt MH17-families in rechtszaak tegen Rusland bij Europees hof