in

Marrakeshpact versie 2: ‘EU wil Afrikanen makkelijker naar Europa laten komen!’

Na het eerste Marrakeshpact, waarin Europese en Afrikaanse landen afsproken om de massamigratie te stroomlijnen, komt er nu een ‘Marrakeshpact 2’, aldus beweert Forum voor Democratie op social media.

En om dat te stoppen, vraagt de migratiekritische partij om hulp.

Op Facebook heeft Forum voor Democratie bekendgemaakt dat zij lucht hebben gekregen van een nieuw Europees Immigratiepact dat op komst zou zijn: Marrakesh 2.

Nederlanders waren in meerderheid tegen, maar het kabinet ging er toch mee akkoord.

Enkele EU-landen weigerden het verdrag, en in België viel de regering zelfs over het aannemen van het pact.

Daarom zint Brussel op vervolgstappen, meent de partij van Thierry Baudet:

“Dat accepteert de EU nu niet meer. En daarom werken ze nu aan een nieuw immigratiepact dat nog verder gaat – en ook voor Nederland bindend zou zijn.

De EU wil het makkelijker maken voor Afrikaanse immigranten om naar Europa te komen en hier een paspoort te krijgen. Europa zou nóg “multicultureler” moeten worden. En de Tweede Kamer? Die heeft er officieel niets meer over te zeggen.”

De oppositiepartij belooft …..

Lees verder bij de bron: De Dagelijkse Standaard


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
De tijd van leidzaam toezien is voorbij !! De tijd van handelen is NU !!!!
5 maanden geleden

Duidelijker bewijs is er niet dat de EU mensen uit Afika naar de EU wil halen om de EU financieel en cultureel kapot te maken. Blijkbaar gaat de EU ondanks het CV niet snel genoeg kapot dus moeten er nog maar een paar miljoen ongeschoolde analfabeten uit Afrika naar de EU gehaald worden … Die mensen moeten uiteraard worden voorzien van een woning, uitkering, scholing etc. En deze groep gaat de eerste 40 jaar niet bijdragen aan de economie. Los van het feit dat de immigranten zich meer dan onbeschoft gedragen.

De ECB moet dan meer geld printen en de staatsschuld van de EU aan de ECB wordt steeds groter. Tot op zeker moment de rente niet meer betaald kan worden en dan zullen de banken de macht overnemen en wordt de claim van de banken bij de burgers gelegd en mogen zij de schuld aan de ECB betalen. Dat betekent niets minder dan dat de burgers van de EU failliet zijn en tot in eeuwigheid slaaf zijn van de criminele Rothschild banken. De zogenaamde NIeuwe Wereld Orde. Denkt de EU nu echt dat de burgers dat niet zien?

Het is een satanisch plan verzonnen door satanisten (Zionisten).
Omdat Rutte niet te vertrouwen is en zijn handtekening zonder enige twijfel zal zetten moet NU opgetreden worden. De NL regering moet NU worden gestopt en Rutte onmiddellijk uit zijn functie ontheven.
Wordt wakker mensen: de toekomst van dit land staat op het spel.

scherpschutter1943
5 maanden geleden

Om dit soort idiote plannemakers te stoppen moet je ze neer schieten.

scherpschutter1943
5 maanden geleden

Ik denk dat nederland zo ongeveer een provincie van brussel izal geworden. Als dat inderdaad zo is dan kan de staat der nederlanden wel worden opgeheven. Dus weg met het koningshuis en het parlement want brussel is de baas. We krijgen dan zo iets als een commissaris voor de nederlanden. weg vrijheid en zelfstandigheid. Onder leiding van rutte wordt nederland verkwanseld aan het buitenland. Rutte zal zich al vast wel warm lopen in brussel voor zijn volgende baantje. smeerkees.

J.Verheij
5 maanden geleden

Zo te zien op de foto wordt hem een fles whiskey voor gehouden.

Nederlandse vertaling: LockStep document van de Rockefeller Foundation

Erdogan dreigt Griekenland openlijk met oorlog