in , ,

Massaprotesten en fysiek geweld moeten Trump afzetten: Ex CIA- agent waarschuwt voor “Soros-plan”

VS-President Trump moet door gewelddadige massaprotesten in het nauw worden gebracht met het doel hem te verwijderen. Dit betreft het plan van George Soros en andere collega- miljardairs, zo waarschuwt een ex- CIA agent.De oud CIA-er, Robert Steele, waarschuwt voor een scenario waar eerder ook de Russische president Putin voor waarschuwde: Massale protesten met betaalde agressors (zoals knokploegen) tegen de democratisch gekozen Donald Trump. 

Drie miljoen demonstranten moeten per bus naar Washington gebracht worden op de 1e mei 2017, zei Steele in verwijzing naar de innercircle van de veiligheidsdienst in een interview met Alex Jones.  De video werd al op 17 februari door “Infowars“ gepubliceerd. Deze  in de Verenigde Staten zeer bekende alternatieve website, verloor zeer snel na publicatie drie miljoen dollar aan advertentie inkomsten, omdat een adverteerder zichzelf “uit politieke overwegingen” terugtrok.

“Donald Trump heeft drie grote vijanden“

De zeer strijdbare oud-agent Steele, zegt in de video dat Trump drie groepen van grote vijanden heeft: De 1e groep is die van George Soros, Tom Steyer (Link: via wikipedia) en andere miljardairs, die een gewelddadige “Amerikaanse Lente” tegen de president zouden voorbereiden.

Hun acties moeten van start gaan zodra het mooi weer wordt “met tienduizenden betaalde agressors” in het gehele land.  Aan het slot van de actie moeten op 1 mei in totaal drie miljoen anti-Trump demonstranten met bussen naar Washington gebracht worden. (De“spontane“ vrouwendemonstraties die de wereld eerder heeft gezien betroffen slechts een eerste oefening daartoe, becommentarieerd Alex Jones.)

Donald trump 6

Steele maakt duidelijk: Niet uitsluitend Links, maar ook Rechts zal proberen om van Trump af te komen. 

De tweede vijand betreft Dick Cheney, die onder George W. Bush vicepresident en onder zijn vader minister van defensie was. “Dick Cheney is nog steeds Darth Vader“, meent Steele in zinspeling op de Star-Wars booswicht. En Cheney heeft er ervaring mee, hoe men VS-regeringen moet kapen. Dat heeft hij met de regering van George W. Bush geflikt, en datzelfde wil hij nu doen middels het personeel uit de kringen van Trump, die Trump dan dringend moet verwijderen.

En ten derde betreft de “Deep State“ een vijand van Trump. Er zijn ongeveer 500 professionele verraders binnen overheidsinstituties over het gehele land, die uit financiële, ideologische of uit religieuze gronden hun verraad plegen. Ook voor hen geldt: Trump uitschakelen.

Trump zou de media uit het Witte Huis moeten verbannen“.

Steele stelt voor, dat Trump een eigen nieuwskanaal in het Witte Huis moet inrichten, waarmee hij met de mainstream-media zal kunnen omgaan. Zijn regeringsteam kan zich dan met live- verbindingen en via de sociale media met opinietools onderhouden, om op deze manier een rechtstreekse informatiestroom te kunnen  garanderen.

Trump heeft de eenmalige kans de “Deep State“ haar macht te ontnemen – de schaduwregering van de VS, die massief door de geheime diensten en financiële elite wordt gestuurd. Dat Trump tegen alle kansen toch president is geworden, is voor hen zoiets als een “bedrijfsongeluk”.

Trump moet de integriteit van het kiesproces en regeringsprocessen  herstellen. Dat is het belangrijkste. Daarvoor is het belangrijk, dat minister van justitie Jeff Sessions en FBI- baas Comey, nu, tegen hooggeplaatste pedofiele politici gaan optreden.

Flynn moest weg om ´pedogate´

Pedofilie wordt als “Privilege van de elite” gezien, zo zegt Steele. De  Republikeinen en de bankenelite zijn degene die pedofilie “tot grote zaak” hebben gemaakt. Clinton’s adviseur John Podesta, die door onthullingen van Wikileaks onder de verdenking van pedofilie geraakte, betreft slechts een “lichtgewicht”.

Steele zegt verder: In Washington zijn er restaurants, waarin men kinderen per menukaart kan bestellen, waarop deze dan in de kelder worden uitgeserveerd. Dit is een bekend fenomeen in kringen van de veiligheidsdiensten. Trump heeft heel goed gezien, dat Washington D.C. de “achilleshiel“ van deze pedo-netwerken is.

Pas nog lekte de CIA uiterst geheime informatie naar buiten, alleen maar om daarmee Trump te kunnen bevechten. Vreemd of vanzelfsprekend?

video is verwijderd

 

Overeenkomsten tussen de VS en Nederland met de EU?  

De Dagelijkse Standaard’ wist daar gisteren al iets over te melden: In gesprek met omroep NTR geeft Hans Nijenhuis, hoofdredacteur van het Algemeen Dagblad, per ongeluk toe dat verhalen over het mediakartel helemaal kloppen. Ja, er is inderdaad een mediacampagne gaande om de “verkozen politicus” tot premier te maken. 

En een Nederlandse variant op ‘Pedogate‘? Het ‘NRC’ schreef vorige maand: “Het Openbaar Ministerie zou de voormalige justitiële topambtenaar Joris Demmink alsnog moeten dagvaarden om in een openbare terechtzitting de beschuldigingen te behandelen over verkrachting van twee minderjarige Turkse jongens”.

Pedonetwerken: “Sporen naar hoge Europese kringen”, zo berichtte ‘GeenStijl’ al in juli 2015 n.a.v. een inzending van iemand die een aantal Europese pedofiliezaken bij elkaar geraapt heeft: Een van de vele voorbeelden was die van de pooierkoning uit Berlijn, Steffen Jacob, in wiens archief Udo Ulfkotte vele pijnlijke herinneringen vond: een koffer vol bedankbriefjes voor “mooie avondjes” van onder meer ministers, hoge ambtenaren en internationale politieke en ambtelijke topfiguren.

Maar misschien kunt u beter zelf eens Googelen op ‘de zaak Joris Demmink’ en mogelijk Nederlandse en/of Europese parallellen ontdekken? En wellicht zal u dan ook weer beter kunnen begrijpen waarom de term ‘Nepnieuws’ voor Europa door de EU-elite is bedacht?

Lees verder via de Bron: Nachthemel.nl

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
ss 160916 syria white helmets mn 04 77fa395471a37a46220ffb556859a90f.nbcnews ux 1024 900

Zweedse artsen analyseren video van Witte Helmen: Onthutsende conclusies, allemaal NEP

8158824585 0100fbe511 basisbeurs e1489309052244

Bubbel in wording: Nationale studieschuld inmiddels 17,9 miljard euro, stijgt 55 euro per seconde