in , ,

Media in 2020: pollen verjagen corona. Media in 2021: meer corona door pollen

Andrys / Pixabay

Er valt vaak geen touw vast te knopen aan de berichten in de media over . Ze spreken elkaar geregeld tegen. Zo verscheen er gisteren een bericht over pollen in de media.

Het aantal mensen dat besmet raakt met corona zou eind deze maand oplopen omdat dan de hoeveelheid pollen in de lucht toeneemt.

Wereldwijd onderzoek heeft aangetoond dat er een direct verband is tussen de pollenconcentratie en de coronabesmettingen, aldus de Nederlandse pers.

Verjagen

Door de pollen is je weerstand tegen virussen mogelijk minder, klinkt het. In mei 2020 schreven de media dat pollen het juist verjagen.

“Hooikoortspatiënten maken zich nu zorgen dat ze door irritatie van de luchtwegen extra gevoelig zijn voor het coronavirus. Nu blijkt op basis van deze studie dat ze waarschijnlijk eerder voordeel hebben van hun allergie.”

Lees verder bij de bron: Ninefornews


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Steeds meer controle: Europees Parlement wil camera’s op schepen om vissers in de gaten te houden

Toezichthouder onderzoekt het delen van locatiedata van T-Mobile-klanten met CBS