in ,

Media zwijgen nu uit manifest blijkt dat massamoordenaar El Paso extreemlinkse ideeën had

Typisch links…

kranten 1565286682
Andrys / Pixabay

De massamedia waren er als de kippen bij om de massamoordenaar in El Paso in extreemrechtse hoek te zetten en president Trump direct of indirect de schuld te geven. Nu uit zijn manifest blijkt dat de 21 jarige terrorist Patrick Wood Crusius, die 22 mensen vermoordde, geen extreemrechtse, maar net als de schutter in Dayton extreemlinkse sympathieën had, zwijgen ze ‘natuurlijk’ als het graf.

‘Het manifest dat hij schreef zou kunnen zijn geschreven door de mensen die Trumps toespraken maken,’ beweerde het Democratische parlementslid Joaquin Castro, daarmee de teneur weergevend van de reacties van zijn eigen partij en de Westerse mainstream media.

Linkse stokpaardjes

In het manifest staat inderdaad racistische taal tegen de ‘hispanics’ in Texas, maar als naar de hele tekst wordt gekeken komt Woods extreemlinkse gedachtegoed overduidelijk naar voren. Zo schrijft hij ook dat hij ‘de gemiddelde Amerikaan’ haat, roept hij op om de Amerikaanse bevolking te verminderen, en pleit hij voor socialistische stokpaardjes zoals ‘universele gezondheidszorg’ en een ‘universeel inkomen’ voor iedereen.

Zowel de Republikeinen als de Democraten worden door Crusius beschuldigd van het ‘al tientallen jaren lang’ in de steek laten van het Amerikaanse volk. Speciaal de regering Trump krijgt ervan langs vanwege het bijna verdubbelen van het aantal visums voor gastarbeiders.

De media koppelen racisme altijd op valse wijze automatisch aan uitsluitend extreemrechts, maar schijnen klaarblijkelijk ‘vergeten’ dat de beruchte KKK door Democraten was opgericht, en het de Republikeinen zijn geweest die de Amerikaanse variant van ‘apartheid’ hebben afgeschaft.

Aantal mensen verminderen voor ‘duurzamere manier van leven’

Crusius gaf zijn manifest de titel ‘The Inconvenient Truth’ mee, een verwijzing naar de wetenschappelijk totaal onderuit gehaalde, en inmiddels door de feiten en realiteit ingehaalde angstzaaiende klimaatpropaganda documentaire van de linksgroene politieke activist en voormalige presidentskandidaat Al Gore. De terrorist geeft het bedrijfsleven de schuld van het ‘verwoesten van het milieu’, het vervuilen van het water door landbouw en oliewinning, en het werkeloos maken van hemzelf en tal van anderen door verregaande automatisering.

De ‘Amerikaanse levensstijl’ is volgens hem de oorzaak van ‘de verwoesting van het milieu in ons land’, wat ‘een enorme last voor toekomstige generaties is’ – taal die doorgaans gebezigd wordt door linkse politici en organisaties. En omdat de ‘gemiddelde Amerikaan’ zijn levenswijze niet wil opgeven, ‘is de volgende logische stap het verminderen van het aantal mensen in Amerika dat hulpbronnen gebruikt. Als we van genoeg mensen af kunnen komen, kan onze manier van leven duurzamer worden.’

Maar omdat hij…..

Lees verder bij de bron: Xandernieuws

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
gek 1565357088

Dit is gek: Politie waarschuwt voor Nextdoor, maar maakt er ook reclame voor

identiteit 1565357285

De AVG maakt het makkelijker om iemands persoonlijke gegevens te krijgen